Arama sonuçları: *

• Users: AlpTigin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

45 dk sonra oyunlar kasmaya başlıyor

Thermaltake 850W 1745622505 Asusun monitöründen çıkan orijinal dp kablo takılı
  2. A

1745622106 Ama genel sıcaklık normal gözüküyor 65 derece
  3. A

Evet drop oluyor anlık ekran donup geri geliyor ama fps düşüklüğü değil 5-6 saniyede bir drop atıyor 1745621669
  4. A

Nzxt kraken 360
  5. A

Arkadaşlar kendimce bi sistem topladım ama oyunlarda 45 dk sonra kasmaya başlıyor oyunu kapatıp yeniden açtığımda tekrar 45-50 dk akıcı sonra kasmaya başlıyor ilk başta oyunda sorun vardır dedim ama 3 farklı oyunda da birebir aynı sorun bu neden kaynaklı olabilir Sistem; Sapphire RX 9070 XT...
  6. A

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Rica etsem davet atabilirmisiniz kod: 140869487
  7. A

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Kargo bu şekilde geldi, içinde kağıt ve koruma kılıfı da yırtık gözüküyor sizce riske girmeden iade etmelimiyim açıp baksam bi sorun olsa iade değişim alırlar mı edit: video çekerek açtım ekranda çizik vardı peçete ile iyice ovalayarak sildim çizik gitti şuan sorunsuz kullanıyorum çok ilginç...
  8. A

🔥İndirim 12 LİTRE GOURMETMAXX AIRFRYER 🔥 KARGO+VERGİ DAHİL 🔥 2238 TL🔥

Arkadaşlar 1000 tl gibi bir kargo ücreti gözüküyor şu an bu fiyattan almak mantıklı mı birde satıcı Brand Chain GmbH gözüküyor sorun olur mu
  9. A

Bu PC 2500TL Eder Mi

2,500 TL Arkadaşlar bu fiyata alınır mı? parçaların kutuları yokmuş. Sorunsuz diyor Gt force 1050 asus AMD FX 6100 16 Gb ram 250gb ssd 350 GB harici
  10. A

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Bugün aynı hatayı bende aldım acaba güncelleme ile bu olayın önüne mi geçtiler ?
  11. A

PC toplayacam bunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?

Bence sistem toplama yerine DA hazır sistemlerini takip etmeni öneririm.
  12. A

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Ya birader nasıl bi düşünceye sahipsin anlam veremiyorum adamlar yetiştirmediktrn sonra ne yapabilir akşam evine gitmeyip senin kargonu mu hazırlıycaklar mesai saati bittiği an iş te biter kargo da o zamana kadar kimin sistemi bittiyse kargolanır yani bunu anlamıycak ne var burda otur bekle...
  13. A

İptal edersen yine paranın hesaba geçmesi 1 haftayı bulur 😂
  14. A

Benim sistemde kargoya hazır kademesine gelmiş bugün verilmez ise yarın sokağa çıkma yasağı ve pazar araya girer bugün hazır olan sistemler kargoya verilir mi acaba bilgisi olan yazsın
  15. A

Valla istersen günde 5 kere ara yine alacağın cevap aynı olur sırası gelen ürün montajlanıyor hiç acele etme sadece bekle başka işlerle oyalan zaman daha hızlı geçer 😊
  16. A

Dostum 24/11/2020 19:31:15 de sipariş geçmişim, bugün 2-3 saatte bi kontrol ettim akşam 18:00 da baktığımda hazırlanıyor gösteriyordu 21:00 da tekrar baktım montaj aşamasına geçmiş durum böyle yani zarar görmeden gelsin de 1 hafta sonra gelsin benim için önemli değil sonuçta 1 kere alabiliyoruz
  17. A

son durum bu bakalım yarın kargoya verilcek gibi
  18. A

Geciken Kargo İçin DA SİSTEM 4 Alan İLK 500 KİŞİYE "50TL" Değerindeki Kulaklık Standı Hediye

İlk 500 de ben de varım 🥳🥳 gerçekten donanımarşiv olarak ne kadar kaliteli iş çıkardığınızı kanıtladınız, paramı biriktirdim ve sadece sizin sistem çıkartmanızı bekledim çıktığı gibi düşünmeden alıp geçtim bu işi sizden daha iyi yapan yok benim gözümde
  19. A

24 kasımda aldım montajlı hiç bi gelişme yok bekliyoruz kargoya verilen da4 sistem varsa buradan haberleşelim
Geri