Arama sonuçları: *

1. F

Gardropsdan Series S Alınır mı? Güvenilir mi?

sahibindende komisyon var burdan almak güvenilir olurmu alan lişi için
  2. F

Series S 4k Monitorde 2 K Çalışırmı

samsung m7 4k monitorüm var series s alıcam 4k upscale ile kötü olur diyorlar 2 k da kullanabilirmiyim monitoru
  3. F

Series S 4k Yükseltme Nasıl Çalışır

4 k samsung m7 monitorum var alsam sorunsuz kullanırmıyım upscale konusunda insanlar bazıları iyi bazıları kotu diyor yardımcı olurmusunuz arafta kaldım .
  4. F

Xbox Series S 120hz'de Cod Xbox Pano Kararması - İade Etmeli Miyim?

ne yaptın bu sorunu bende almayı düşünüyorum
  5. F

Param Güvende Ne Kadar Güvenilir

anladım teşekkür ederim tavsiyen için
  6. F

işte oyle bi şansım yok maalesef evde olmuyorum çekecek biriside yok yani sorun olurmu
  7. F

peki iade konusunda sadece bozuk olursamj gondere biliyoruz onun dışında istemedik diyelimki bir sorun olurmu iade etsek bşrde yaş konusunda yardımcı olurmusun 1789984449 yaş konusu bir sorunmu
  8. F

abi ben çalışıyorum sabahtan teslim olsa ben akşam gelip açsam bozuk çıksa videolu şekilde adamın sen buzamana kadar neden açmadın birşeymi yaptın deme ihtimali varmı
  9. F

öncelikle yaşım 17 adıma kayıtlı yapıkredi banka kartım var series s almak istiyorum param güvende ile bu sistem ne kadar güvenli daha önceden biri ekran kartı almış değiştirip gönderme olayı olmuş forumda okumuştum birde alıcı içinde problem oluyormuş dosy olarak ekledim sizce almalımıyım elden...
  10. F

Kiralarsından Teknolojik Ürün Alınır mı?

1 aylık 2300 tl ekstra güvenceli seceneği sanırım bi sorun olsa bile onarması ücretsiz oluyor bende 4 k tv varda onda denemek istiyorum upscale eder mi? sorun olurmu çamır gibi oluyor diyor herkes alsam bidaha satmayla uğraşmak zor olur bunda denerim iyiyse alırım mantığındayım
  11. F

Kiralarsından Teknolojik Ürün Alınır mı?

series s almakmistiyorum kiralayacağım bir sorun olurmu
  12. F

Series Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

başka bir amaçla açılıp soylenmiyorsa buda satıcının insafına kalan birşeymi başka türlü anlayamazmıyız
  13. F

teşekkürler ilgilendiğin için son olarak şu bant olayını anlayamadımo bantı kaldırıp içini açsa sonra o bantı geri çekemiyormu
  14. F

amacım iki hikayeli oyun oynayaım ağırlıklı olararak warzone oynasam yeter tek sıkıntım 4k tv de sorun çıkarırmı birde bantları sökülüp tekrar yapıştırılamıyormu içinin açılmadığını nasıl anlayacağız 1789908456 peki onun dışında alınır mı? 12 14 k aradı neler oynayabilirim başka
  15. F

hile sistemi nasıl oluyor
  16. F

warzoneda 4 k tvde 60 fps kalite modu nasıl olur
  17. F

adam cayır cayır oynuyor sence bu yalan bi video mu
  18. F

Samsung M7 Monitor Series S İçin Uygunmu

upscale sorun olur diyorlar 43 inç smart tv için sorun olurmu paramgüvende ile alıcam series s i
  19. F

teşekkürler 4k cihazda sorun olurmu upscale olarak
  20. F

upscale sorun olurmu 4 k tv de 60 hz çamur gibi oluyor diyorlar 43 inç
Geri