Arama sonuçları: *

• Users: Zwest
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Acer Nitro 5 Laptop Windows 11 Kurulum Disk Yok

İSO ile windows 11 kuruyordum freedos laptopuma ama ssd gözükmiyor. BİOS'ta VMD de yok. İntelin sitesinde F6flpy-x64 (Intel® VMD).zip de yok. Ne yapabilirim? İşlemcim i5-12450H
  2. Z

Yardım Casper Nirvana S500 Ram Yükseltmesi

Merhaba laptopuma 8 GB RAM takviyesi yapmak istiyorum, ama yanlış bir şey almaktan korktum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca internette 2666 mhz ramlerde CL19 da var CL15 de. Hangisini almam gerekiyor, fark eder mi?
  3. Z

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 4050 21.999 TL

Evet arkadaşlar son ürünü de ben aldım. Alan herkesin hayırlı kazasız, arızasız kullanması dileğiyle.😁
  4. Z

Çözüldü✓ Amazon Vade Farksız Taksit Nasıl

Fiyatı iyiymiş ve attıklarımdan çok aman aman farkı da yok gibi. Teşekkürler.
  5. Z

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85VDMDX?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9&th=1 https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6RQ6KBR?m=A3F2PU5I8O58FP&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1...
  6. Z

Merhabalar, laptop alacağım ve amazon 6/9 taksit yapıyor ve vade farkı almıyormuş. Burdan bir fiyat farkı falan çıkar mı acaba. Gümrük vergisi veya başka kesinti falan olur mu? Çünkü N11.com falan hep vade farkı alıyor bana biraz değişik geldi. Yani direkt siparişi vereceğim ve 9 ay aynı fiyata...
  7. Z

Epic games Vs steam hangisi daha iyi

Steam daha güven veriyor bence ama epic fiyat konusunda çok daha uygun olduğu için ben epicteyim şuan
  8. Z

Lenovo LOQ mu, Acer Nitro mu?

Nasıl yani orjinal adaptörüyle şarjda olsa bile pili azalıyor mu? Yanlış anlamadım değil mi?
  9. Z

3 cevap var 3ü de farklı 😂 bakalım biraz daha fikir gelmesi lazım
  10. Z

Merhabalar laptop alacağım hangisini almalıyım? daha iyisi var mı ya da? LENOVO LOQ...
  11. Z

Ekran Kartı Watt Değeri

hocam yazılıma başlayacağım ama oyunda oynarım. Yazılım/programlama olarak başlangıçta çok fark etmez o zaman değil mi?
  12. Z

Ekran Kartı Watt Değeri

Merhabalar laptop araştırırken bir laptopun RTX 4050 ekran kartının 140 watt başka bir laptopun 105 watt olduğunu gördüm. Bu fark çok önemli mi? Aşırı fark ettirir mi?
  13. Z

Yardım Yazılım İçin Laptop Önerisi

Hocam peki asus tuf a göre bu nasıldır...
  14. Z

Yardım Yazılım İçin Laptop Önerisi

Merhabalar yazılım mühendisliği okuyacağım ve haliyle bir dizüstü bilgisayar arayışına girdim. Kriterlerim en az 16 gb ram ve 500 gb ssd idi. Ekran kartı da olsun istiyorum. Ve max 24k bütçe ayırabildim ama ne kadar az olursa o kadar iyi. Sizce bu laptop nasıl? Bundan daha iyisi var mıdır acaba...
Geri