Daha once hic iem kullanmadim. Bu fiyatlara bunu mu onerirsiniz baskasini mi? Oyun icin kullanacagim sorun olmaz herhalde. Bunlarin mikrofonu nasil oluyor birde dac gerekli mi mikrofonla kullanim icin bilgisayarda type c cikisi var.
1764261497
Ekolayzır ayarlarını atabilir misiniz? Ultra bass ayarı kaçta birde uzamsal ses ayarı var bana müzik dinlerken bir işe yarıyormuş gibime gelmedi tam olarak ne iş yapıyor
Kasanın hava akışı falan etkili baya sıcaklıkta. 10 bin liraya alınır. Bende 2.el aynı kartı aldım adamın kasasında 87 yi geçmiyordu hotspot bende 100ü geçtiği oluyor. Genel olarak sıcak çalışan bi seri zaten 6000 serisi
Patriot gayet iyi RAM kullanmayı bilmeyenler anca suç atıyor.
Bir kere RAM kalitesi diye bir şey yoktur. Sonuç olarak her marka hynix samsung micron gibi üreticilen çiplerine kendi soğutucularını takıyor ve kendi zamanlamalarıyla piyasaya sürüyor.
Patriot 6000 cl30 da da en iyi çiplerden olan...
Opcore simplify ile kendim oluşturduğum EFI'lerde yazılar bir süre aktıktan sonra siyah ekran oluyor, internetteki EFI'lerde ise [EB|#LOG:EXITBS:START] hatası alıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Selamlar. Neredeyse sıfıra yakın bir bilgiyle boştaki diskime deneme amaçlı macOS kurmak istiyorum. Lakin her rehberde farklı şeyler olduğu için neyin doğru olduğunu anlayamadım. Bir de benim ekran kartım xtxh çipli olduğu için normalmiş gibi tanıtmam gerekiyormuş. Bana mümkün olan en güncel ve...