Arama sonuçları: *

• Users: dasphalone
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Yardım Resmi Olmayan WhatApp Hatası

bootloader kilidini kapatmak genellikle sadece userdata'ya format atarak telefonu sıfırlar, imei genelde nvdata adlı bir veri bölümünde saklanır, imei sorunu yaratacağını düşünmüyorum lakin cihazdan cihaza değişebilir, bunu bi araştırın derim çünkü sorunun bootloader olduğunu bizzat doğruladım...
  2. D

Yardım Resmi Olmayan WhatApp Hatası

Cihazın önyükleyici (bootloader) kilidi açıkça numarayı onaylatamamanız normaldir. Root ile işiniz yoksa bootloader'i yeniden kilitleyip, tekrar deneyin.
  3. D

Yardım Gamepower Fujin mi yoksa JamesDonkey 720 almalıyım?

Merhaba arkadaşlar gamepower fujin ile jamesdonkey 720 kulaklık arasında kaldım, gamepower yazılımının daha iyi olduğunu duydum, fujin donanım arşivi önerisi zaten ancak sanal 7.1 varmis ondan daha düşük fiyatlı jamesdonkey 720'de 4 hoparlörlü gerçek 7.1 var, sırf bunun için jamesdonkey almaya...
  4. D

Yardım A25 pil %50-60 üzerine çıkmıyor, ne yapmalıyım?

Arkadaslar A25 cihazım 0, vatan bilgisayardan alalı 6 ay olmadı, bir gece saat 4 civarı düşük pil uyarısıyla şarja taktım yattım, sabah 7 gibi uyanıp baktım %61'di, geri saat 11de baktığımda hiç şarjdan çıkarılmamis ve şarj oluyor göstermesine şarj %43e inmişti. Saatlerce şarjda kalan bir...
  5. D

2X16 gb ram önerisi arıyorum

Hocam yalnız linkteki 1x8, 4 tane alması gerekir :)
  6. D

2X16 gb ram önerisi arıyorum

XPG Spectrix D35G: https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-32gb-2x16gb-spectrix-d35g-siyah-rgb-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html
  7. D

ACİL YARDIM! Format sonrası harddiskler gözükmüyor

Sorununuzun çözümü bu olabilir bi bakınız: https://tr.easeus.com/manage-partitions/access-gpt-protective-partition-without-losing-data.html
  8. D

Yardım WİFİ ADAPTÖR TAVSİYELERİNİZ?

700TL bütçe ile kasam için wifi adaptör arayışındayım. PCIe kartlar çok pahalı olduğu için USB kartlara yöneldim, sizce USB kartlarda sıkıntı yaşar mıyım? Bir diğer soru ise Apera BN43 wifi adaptörü alınır mı? Bilindik marka olmadığı için güvenemiyorum, üstüne biraz daha koyup TPLink marka mı...
Geri