Arama sonuçları: *

• Users: Enisj
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Sıvı Soğutma Anakartıma Uygun mu

Hocam merhaba. Sizinle aynı sisteme sahibim. Sıvı soğutma takmaya çalışıyorum ama yerlerini bulmakta zorlandım. Siz nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz?
  2. E

Bitfenix Cube 240 v1 v2 farkı nedir

Teşekkür ederim.
  3. E

Teşekkür ederim. İndirimle beraber 1900 tl civarına geldi. Benim aldığım hangisi peki anlayabildiniz mi?
  4. E

https://www.gencergaming.com/bitfenix-cube-240-siyah-argb-240mm-islemci-sivi-sogutucu#tab-list Linkteki ürünü satın aldım. Bunun v1 mi v2 mi olduğunu nerden anlayabilirim. V1 ve v2 arasında ne gibi bir fark var ve son olarak soğutucuyu tavsiye eder misiniz iyi midir?
  5. E

Yardım Laptop vs masaüstü hangisini almalıyım

Okul için ama genel olarak oyun oynayacağım. Bu modeli neden önermiyorsunuz ve hangi model iyidir sizce?
  6. E

Evet okul için ama genel olarak oyun oynayacağım. Neden bu modeli önermediniz ve hangi modeli önerirsiniz? 1727156213 Neden rog serisi için iyi diyorlardı. Siz hangi modeli önerirsiniz.
  7. E

Laptop asus rog g16 i7 13650HX 16gb ram rtx 4050 Masaüstü özellikleri i5 14400f 16gb ram rtx 4060ti Sizce hangisini tercih etmeliyim özellik olarak çok fark eder mi? Çok fps farkı olur mu? Fiyatları hemen hemen aynı.
  8. E

Asus 4060ti ve msi 4060ti farkı nedir

Bu iki ekran kartı arasında ne gibi bir fark var aralarında 5k civarı bir fiyat farkı var. 4060ti 16 gb almayı düşünüyorum sizce hangi modeli tercih etmeliyim. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-4060-ti-gaming-x-16g-16gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti.html...
  9. E

Hangi kulaklık daha iyi

Asus rog delta s ve steelseries arctis nova 5p arasında kaldım hangisi daha iyidir?
  10. E

İ5 14600k ile i514600kf arasındaki ne fark var

Bu iki işlemci arasında yaklaşık 1k fiyat farkı var aralarında ne fark var ve oyun için hangisi daha iyi olur?
  11. E

30-35k arası sistem veya laptop tavsiyesi

30-35k arası bütçem var bu bütçe ile laptop mu almak mantıklı yoksa kasa mı? Önerilerde bulunursanız sevinirim kasa olursa her şey dahil 35k olabilir max.
Geri