Arama sonuçları: *

• Users: KurtcanQ
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. KurtcanQ

🔥İndirim Huawei Matepad 11 2023 6GB 128GB 11'' Tablet+Klavye 12498₺

Dostum kalem kullanırken hz düşürüyor, dediğim gibi özellik bakımında daha iyi Huwaie ama not alma konusunda ki görüşüne katılmıyorum Samsung'un not uygulaması , uygulamasının özellikleri ve yazılımı kat kat iyi. Ben para verdiğim şeye bir şeylerle uğraşmak çabalamak istemiyorum her şeyi stabil...
  2. KurtcanQ

@wruno Uzun kullanımım olmadı teyzem ve yakın arkadaşım da var onlardan alıp kısa süreli periyotlar ve onların geri dönüşleriyle konuştum, çünkü dediğim gibi düzgün bir inceleme bulmak çok zor hepsi sponsorlu içerik. Ben de ürünün özelliklerini görüp sipariş verdim MatePad 11.5 paper editon'ı...
  3. KurtcanQ

Kanka daha birkaç gün önce siparişini verip iptal ettim. Ben de öyle gördüm biraz araştırdım youtube da nerdeyse hiç düzgün inceleme yok, nerdeyse hepsi sponsorlu içerik adam akılı kimse negatif yönlerinden bahsetmemiş, kullanan kişlerle konuştum youtube dan video izlerken ara sıra çöktüğünü ya...
  4. KurtcanQ

Google servisi olmaması çok büyük bir sorun, gbox gibi emülatörlerlede düzgün çalışmıyor, yanlış bilmiyorsam bu modelde kalem mıknatısı yok tablete yapışmıyor kalem. Süper teknik özellikleri var ama kullanamadıktan sonra dünyanın en iyi cihazı olsa ne olacak ve güncelleme almayı kesti diye...
  5. KurtcanQ

🔥Razer Deathadder V3 Kablolu 1899Tl🔥

Kablosuz halini kullanıyorum çok güzel. Alanlara şimdiden hayırlı olsun premium bir ürün büyük bir mouse yüksek diğer mouslara göre.
  6. KurtcanQ

🔥İndirim Game Of Thrones Buz ve Ateşin Dünyası Sepette 344 TL

İngilizce serisini nereden bulabilirim?
  7. KurtcanQ

Hawk gaming chair fab v4 5749 tl

Hawk Gaming Chair Fame kullanıyorum ve çok memnunum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  8. KurtcanQ

Çözüldü✓ Kablolumu Kulaklık mı Kablosuz mu

Kablosuz al kablosuza geçtikten sonra çok mutluyum, çok rahat oluyor. O aradaki farka değiyor.
  9. KurtcanQ

❌İndirim Bitti! Razer DeathAdder V3 Pro 3329 Tl

Çok kıskanıyorum sizi, çok istiyordum faker edition ben de normali var.
  10. KurtcanQ

🔥İndirim MSI Claw Oyun Konsolu 17.574 tl

indirim bitmiş, yeni fiyatı 29.883,00 .
  11. KurtcanQ

Aula f75 alınır mı ?

Alınır, kullanıyorum çok güzel.
Geri