Hocam sesinden vesaire memnunum blackshark v2x in sadece kafamı ağrıtıyor ve gözlüklü olduğum için çok rahat edemiyorum kulak üstülerde. ses kasarken bir problem yaşadın mı ayrıca mikrofon da önemli benim için sanırım çok ses alıyormuş problem olur mu
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar razer blackshark v2x kullanıyorum çok memnunum sesinden fakat kafamı ağrıtıyor aynı zamanda gözlük takmamdan dolayı kulak üstü yerine iem geçmek istiyorum wraith sense iem pro düşünüyorum alınır mı başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz bu bütçede
Hocam ne zamandır kullanıyorsun ve hala kullaniyormusun hız kaybı oldumu aşınma vs bazı kişiler bir süre sonra kaymiyor her yeri eşit hızda olmuyor demişler
yakındamı uzaktamı olduğuna dair mi hocam detay olarak
1724604602
h2002p düşünüyordum bide sanırım onu alıcağım fuxi h3 hafiflik ve kablosuz olmasıyal dikkatimi çekiyor
1724604660
hs 35 kullanıyorum kulaklık olarak şu an geçilir mi fuxiye
aldın mı nasıl kulaklık almayı düşünüyorum
1724603103
hocam warzone bende oynuyorum ses kasması nasıl problem çıkartır mı bana şu an ki kulaklığım hs35
kimisi övüyor kimisi sövüyor kablosuz vs olması ilgimi çekti iem lerde problemim mikrofon yoksa iem almayı isterim bu bütçede hem iem hem mikrofon almak zor
1724598990
şu anki kulaklığım hs35 kalite açısından fazla farkı varmıdır fuxi nin