Arama sonuçları: *

• Users: prophet.00
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Yardım Bilgisayar Boşta %100 CPU Kullanımı Sorunu

[/automerge] tam tarama sonucu virüs bulamadım
  2. P

korsan oyun yüklemiyorum hepsi steam oyunu, sıcaklık değerleri ise 50-55 derece arası ama sıvı soğutucu kullanıyorum ona rağmen böyle, anlayacağınız baya yüksek
  3. P

Merhaba ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi bilgisayar boşta çalışır durumdayken cpu usage %100 oluyor, bunun sebebi ve ya çözümü nedir. teşekkürler.
  4. P

Gıgabyte 4070super ekran kartı FURMARK test sonuçları karşılaştırması?

benim aldığım değerler normal mi ?
  5. P

Gıgabyte 4070super ekran kartı FURMARK test sonuçları karşılaştırması?

Merhabalar sizce bu test sonuçları normal mi, aynı kartın başka kullanıcılar tarafından yapılan testlerinde daha fazla skor aldığını fark ettim. Benim kartım neredeyse yarı yarıya daha düşük bir performans sergilemiş. Bilgisi tavsiyesi yorumu olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  6. P

Oyunlarda GPU Kullanımı Sorunu

çözümü nedir?
  7. P

Soğumuyor
  8. P

Merhabalar yeni aldığım hazır sistemde ekran kartı kullanımı sorunları yaşıyorum örneğin bir oyunda full ayarlarda ekran kartı %100 e yakın kullanım değerleri alırken 80fps veriyor, daha sonra görüntü ayarlarını düşürdüğüm anda ekran kartı kullanımı da bununla beraber %70 - %60 lara geriliyor...
  9. P

4070 ekran kartı kullanımı çok düşük seviyede

merhabalar sorunun çözümünü bulabildiniz mi, aynı sorunu yaşamaktayım
  10. P

Yeni pcde düşük fps ve yüksek sıcaklık sorunu

İşlemcinin tam marka modelini yazar mısınız
  11. P

Ekran Kartı Kullanımı %99 olmuyor

Yarın akşam saatlerinde ekran görüntülerini paylaşırım hocam şuan pc başında değilim maalesef
  12. P

Konu çok saptı arkadaşlar bana bir çare bulun yaw
  13. P

gpu driverı son sürümde, gpu max sıcaklık 60, işlemci 75 ancak stock fan kullanıyorum. Sistem oldukça yeni ısı değerleri normal olduğunu düşünüyorum.
  14. P

sorun işlemciden kaynaklı mı diyorsunuz hocam?
  15. P

yine aynı şekilde 40-50-60 arasında gidip geliyor işlemci de tam performans vermiyor
  16. P

Evet bunu birkaç kişi daha söyledi ancak dediğim gibi 2kda kullanmamak böyle bir soruna yol açar mı
  17. P

Merhabalar yeni aldığım bir hazır masaüstü sisteme sahibim oldukça iyi ve kaliteli bileşenlerden oluşuyor, ancak ekran kartını yoran ve fazlasıyla kullanan oyunlarda ekran kartı kullanımım yüzde 50-60larda geziniyor ve haliyle olması gerekenden düşük fps değerleri alıyorum. sorum şu ben bu...
Geri