Arama sonuçları: *

• Users: Eray A.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Monitör ayrıştırma ayrı kullanma

yeni bir monitör aldım msi ve aoc ama 2sinde ayrı ekran kullanmak istiyorum ama birinden bişey basınca orda açıyo yani 2side ayrı değil 2. Monitörden google basıyorum 1 den açılıyor bunu ayrı istiyorum nasıl yapıcam
  2. E

Razer barracuda x sol taraftan ses gelmiyor kablolu bağlantıda

Razer barracuda x wireless 2022 versiyon kablolu bağlantıda sol kanaldan ses gelmiyor ne yapmalıyım
  3. E

Kablosuz kulaklık nasıl kullanılır

Razer barracuda x wireless bir kulaklığım var ve sistemimde bluetooth yok o yüzden kullanamıyorum pcde ne ile kullanabilirim
  4. E

Kablosuz kulaklık acil yorum lütfen

Steelseries arctis 5 kullanıyorum ve kablodan çok fazla rahatsızım wireless ses kalitesi kaliteli müzik ve oyun komusunda iyi rahat konforlu bir kulaklık istiyorum ama corsair void eliteye çok niyetlendim ama gelen sesleri mikforona falan iletiyor kronik var diyorlar kafam çok karıştı hangisi...
  5. E

Kablosuz kulaklık önerisi

Ya benim kafam karışık razerda inceledim dediğiniz gibi bu yandan falan iyiymiş ama rahatlığı konforu nasıl
  6. E

Kablosuz kulaklık önerisi

ben şuan steelseries arctis 5 kullanıyorum kablosundan falan çok huzursuzum 4k ya bir kulaklık istiyorum kablosuz ve kendime bir kaç seçenek belirledim ama hangisi bilmiyorum öneriniz yorumunuzu almak istedim lütfen yardımcı olursanız severim bas tiz şarkı dinlemek oyun ses kasma ses kalitesi...
Geri