Arama sonuçları: *

• Users: Betos
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Mouse hangisi alınır

w1 almayı dusunuyorm kendi markaları sorun yaratmazlar gibi ama simdi baktım dex ve düz superlight 2 5700e düsmüs siz olsanız bu fiyatlarda ne alırdınız tesekkurler
  2. B

Hangi Mouse'u Almalıyım?

w1 nasıldır onun yerine hocam cok farkları yok degil mi
  3. B

Hangi Mouse'u Almalıyım?

8500 mouse icin psikolojik sınırı asıyor gibi geldi arada kaldım hocam
  4. B

Hangi Mouse'u Almalıyım?

razer dhv4 pro aldm ama iade etmeyi düsünüyorm düsününce pahalı geldi wraith w1 almak istiyorm aralarında cok fark var mıdır
  5. B

Tüm LCD ekrana sahip sıvı soğutmalara gif tarzı şeyler atayabiliyormuyuz

bi tane L ekranlı vardı waterforce ice gigabyte var baska bilgim yok
  6. B

6 bine mouse önerir misiniz?

coating mi ne sorunlu diyorlar hocam
  7. B

ne önerirsiniz palm ergo bir mouse arıyorum
  8. B

mediamark vatan gibi taksit yapabilecegim bi yerden mouse önerir misiniz farem ölmek üzere scroll sıkıntısı olmayan kronigi olmayan güzel bir fare arıyorum bütcede biraz esnegim taksitle alıcagım icin cok önemi yok abartı olmadıgı sürece tesekkurler
  9. B

Mouse önerir misiniz 6000tl

Sadece wraith sitesinde satılıyor ordan almak istemiyorum hocam sikayetleri görünce icime sinmedi 1773689800 Yok mu önerisi olan taksit yapılıyor olması önemli pesin ödemek istemiyorum
  10. B

Mouse önerir misiniz 6000tl

Viper v3 almayı düşünüyordum ama içime sinmedi tekerlek sorunu varmıs dv4 olanda yok sanırım ama o 8500tl falan superstrike yeni var mı sorunu bilmiyorum ama o da 10k bunlara bu kadar para vermeye değer mi mediam vatan amazon gibi yerlerden almak istiyorum diğer sitelerde sorun yaşamaktan...
  11. B

6000TL Mouse önerir misiniz?

bunu almayı düşünüyorum kronik bir sorunu var mı diger yerlerde 9k falan 2. el falan degildir degil mi alınır mı sizce bu fiyatlara baska oneriniz var mıdır
  12. B

Epic'den EA FC26 alınır mı?

point veriyor paket veriyor 6000 point mesela 50 dolar oyle avantajları var ultimate team girmiceksen standart al gec ben 4 yıldır standart alıp geciyom ultimate kastıgım halde toty surumu aslında standartla aynıydı indirimi bitmis
  13. B

Epic'den EA FC26 alınır mı?

yazıyor acıklamada ultimate team giriceksen ekstra seyler veriyor
  14. B

Fiber internet ve Routher hız desteği

bu ay 200den 1000e geçtim ben asırı fark ediyo 100gb oyun 13dk kesinlikle gecmelisin. iss olarak bence en uygunu hangisiyse ona gec cok onemi oldugunu dusunmuyorum
  15. B

Itemsatış sitesi güvenilir mi?/sistem nasıl işliyor?

yaklasık 12bin tl alıs ve satıs yaptım güvenilir hic sorun yasamadım
  16. B

Blazing sails alınır mı

en son girdiğimde aktif oyuncu olmadıgından baslamıyordu
  17. B

VodafoneNet Packet Loss Sorunu

5 ay oldu daha baglatalı dogrudur modemleri kötü biraz ugrastırmıstı beni de
  18. B

kullandıgım icin biliyorum arayıp sormak cok kolay aslında ama yine de siz bilirsiniz
  19. B

hocam tamam superonline ara vodafone altyapısını kullanarak fiber kullanmak istiyorum de baglıyorlar diyorum ben de
  20. B

hocam vodafone ve superonline birbirinin altyapısını kullanabiliyor vodafone altyapınız varsa vodafone kac hız veriyorsa onların altyapısını kullanarak superonline aynı hızı veriyor
Geri