Arama sonuçları: *

• Users: furkanwq2
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Rampage v997 alacam 2. el

sıfırı 17 bin tl 2-3 kullanmış sıfır ayarında
  2. F

hmmmm 1775760435 fiyatı çok cazip geldi
  3. F

fazla arana oyunu oynama ama ets2 oynarım arada 1775759807 ??
  4. F

merhaba 2.el bi yerden rampage v997 buldum adma acil para ihtiyacından dolayı 8 bin tl veriyor daha garantisine 2027 demiş ben uzak bi yerdeyim cihacı göreme nasıl olacak bilimiyorum çok karasızım en uygun fiyatları sarı sitede 11bin tlden başlıyor
  5. F

2015 model MT 07 almak mantıklı mı?

Nk 650 alacak olsan onu soradım hocam MT 07 çok hoşuma gidiyor duruşu falan beni benden alıyor 2015 modeli yendi kasa çöp
  6. F

Sıfırı 500bin tl
  7. F

İnternete bağlıyım ancak internet yok olarak gözüküyor.

bazen benim modemin kurlumu bozluyor o yüzden oluyor tekrar kuruyorum düzeliyor
  8. F

GOİT Global yazılım sitesini bilen var mı?

vallaha hocam hiç adam aklı bi bilgi bulamadım bi R10 forumda vardı onlarda adam eğitime katılmışlar hiç birinden bi sonuç cevabı yok karamsam riskli bi iş
  9. F

GOİT Global yazılım sitesini bilen var mı?

Merhaba, Yazılım ve kendimi geliştirmek istedim bi arkadaşım söyledi oda yazılım kursunu satın almadı pek çok forumlara baktım hiç bi bilgi yok ve kurs veren yer kurs sonu iş garanti veriyor pek güvenemedim 8-9 aylık offline kursa alacam bunu karşlığında 48 bin tl teklif ettiler indirim var...
  10. F

Motor beyinleri ile ilgili uğraşan birine danıştım limitör yaparım dedim ama yamaha bayesinde yaptırısan ruhsata daha kolay işletirsin dedi yaptıran varmış tanıdık bazı yamaha bayeleri yapıyormuş alacağım modelde Abs olacak 1755931082 Önerin için teşekkürler
  11. F

Merhaba, Yakın bi zamanda Yamaha MT 07 almayı düşünüyorum duruşu çok hoşuma gidiyor ama sarı sitede km çok yüksek 50-70 bin km mt 07 alınır mı? Ve ben bunu A2 ehliyete uygu hale getirip kullanmayı düşünüyor limitör yapılacak 35KW gücüne düşürecem bunu hangi yamaha bayesinde yaptırabilirim?
  12. F

Masa üstü pc alacam monitör dahil bi şekilde bütcem 70-80 bin tl'lik pc tavsiye eder misiniz

Merhaba yeni pc alacam masa üstü olsun istiyorum genelikle oyun için fps ve hikaye oyunları için kasa güzel olsun içi gözükür şekilde beyaz sistem olursa daha iyi olur bütçem 70-80 bin arası kasa ve monitör dahil bi şekilde 70-80 bin iyi sistem arıyorum önerileriniz ve görüşlerinizi bekliyorum...
  13. F

Nvıdı Ekran kartı güncellenmiyor

Sil yükle yaptım düzeldi
  14. F

heeee tamam hepsini sildim yüklüyorum biraz iş işten geçti ama teşekkürler ilgi ve alakanız için 1740040956 teşekkürler ilgi ve alakanız için
  15. F

tamam deniyeyim
  16. F

Hayır denemedim öyle mi yapayım ?
  17. F

Ekran kartıma güncelleme gelmiş güncelliyorum gene tekrar kurulum yapınız yazıyor laptopu yeniden başlatıyorum gene aynı şey yazıyor bi türlü kuramadım 3050 ti ekran kartı kullanıyorum 1740038815 burada gösterdiğim gibi
  18. F

Monster sanallaştırma nasıl kapatılıyor

Eyw gene de ilgi ve alakan için teşekkürler
  19. F

yaptım gene aynı
  20. F

onu da disable yaptım yok fayda yok monster kadar bi kötü bi BİOS menüsü yok
Geri