Arama sonuçları: *

• Users: Bascselim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

7800x3D 4060Tİ sistem toplama tavsiyesi

Wifi kullanmayacağım, mosfetlere nasıl bakabilirim? Asus TUF B650M-PLUS bu anakart iyi mi sizce? Bir de M versiyonlarında eksi bir yönü var mı boyuttan başka?
  2. B

16gb 4060ti almayı düşünüyorum zaten. Fps testlerinde de 8gb/16gb modellerinde fark yok.
  3. B

Bütçe 60.000 yazıyor. Kaliteliden kastım hem marka hem soğutma, performans. Palit, pny, galax, adata, xpg gibi markalara güvenmiyorum. Bu kadar para vermişken düzgün bir şey almak istiyorum. Uzun süre kullanacağım. En çok anakartta takıldım sadece Asus'ta bile çok fazla model var. 2xm2 ve iyi...
  4. B

Hazır sistemlerde diğer bileşenler kötü oluyor ya da pahalı oluyor. Ekran kartını yüksek istemiyorum. Ben başka şey soruyorum herkes ekran kartı yükselt diyor. Sonra istersem yükseltirim. 4060ti fps testlerine baktım benim için ilk başta yeterli. Şu anda diğer parçalarla alakalı sorularım var...
  5. B

İtopyadan almayacağım internetten kendim toplayacağım. Ekran kartında da diğer parçalarda da alt marka almak istemiyorum. Anakart olarak Primeb650m-k yeterli olur mu vrm tdp değerleri için?
  6. B

Genel olarak valorant ve yayın için pc toplamak istiyorum. Diğer oyunları da oynayacağım tabi ki ama ekran kartını sonra yükseltirim diye düşünüyorum. 55-60k civarı bütçe düşünüyorum. 7800x3d ve 4060ti düşünüyorum şu anda. Diğer parçalardan çok anlamıyorum. Anakart için Asus Prime B650M-K...
  7. B

Format atmak istiyorum ama aldığım Windows 11 home gidermi 3000 TL verdim

Windows oem key'ini görünteleyip yedekleyebilirsin. Yöntem: Görev çubuğundaki arama kutucuğuna "cmd" yazın ve Komut İstemi (Command Prompt) penceresini açın. wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey komutunu yazın ve Enter tuşuna basın. "XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX"...
Geri