Arama sonuçları: *

• Users: Rzgar1__6
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

YURT DIŞINA MEKTUP YOLLAMA

Merhaba yurt dışına fransaya bir mektup yollamam lazım ucuz ve hızlı bi şekilde nerden yollayabilirim?
  2. R

RTX 4070Lİ LEPTOP ÖNERİSİ

Bütçem 55 k üstüne çıkamam düzgün bişey olursa sevinirim üni için alıcam biraz oyunda oynarım sorunsuz olsun başka bişey istemiyorum
  3. R

Çözüldü✓ İpod Classic'i̇me Müzi̇k Atamiyorum Yardim

Çözümü öğrendim olay ipodun hddsi ölmüş bunu nasıl öğrenebilirsiniz ipodunuzun orta ve menu tuşlarına aynanda basın ve resetleyin appel logosu gelince orta ve saat 9 yönündeki tuşuna basılı tutun önünüze bir menu gelcek ordan menüye basarak Manuel olarak ilerleyin sonra OI yazan yere gelin ve...
  4. R

PS 1 CD TAKINCA EKRAN PS YAZISINDA KALIP ALTA YARIM YAMALAK HARFLER ÇIKIYO

Dün bit pazarında ps 1 aldım açtım ışığı yandı sony logosu geldi içinede girdi memory kart veya cd seçme yeri geldi ondan sonra cd takıp oynamak istedim (elimde tek cd var) cdyi taktım her şey çok normaldi dönmeye başladı ve oyun açılcak gibi oldu ama siyah ekranda bir kaç yazıyla birlikte kaldı...
  5. R

Çözüldü✓ İpod Classic'i̇me Müzi̇k Atamiyorum Yardim

Merhaba dün bit pazarından çalışan bir ipod classic aldım 80 gb ve görece temiz ses geliyor içindeki oyunlarla birlikte bişeyler duyabildim sorun bu değil sorun içine mp3 atma kısmında bilgisayarım eski bunu kabul ediyorum hata çağ dışı (128 mb vram:) uygulamayı açınca ve ıpodu bağlayınca...
Geri