Arama sonuçları: *

• Users: eforefor
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Bütçeni söyle laptop atayım

40 ila 45 k arası max 45 k 4060 16 gb ram i5 yada i7 ninimum 12 zaten bu fiyata ve ozelikler anca minimum 12 geliyor da neyse 1 tb ssd olsun aradigim özellikler bunlar hocam msi ekran watt kısıyor ondan almiyim hocam 30 unda alıcam qma black friday felan varken son olarak isterseniz siz bide şu...
  2. E

Acer nitro 5 alınır mı? birde msi alınır mı?

Hepsinde bir problem var diyorsun peki ben sey alsam acer alıp cift fanlı acer alsam vede altına notebook sogutucu koysam ısınma pdoblemini ve bi nebze fan problemini orfadan kaldırabilir miyim birde msi ın ekran kartları 45 watt 4060 larda laptop olarak o pek sıkıntı değilmi hocam ya oda...
  3. E

Hangi marka laptoplar alma yada habgisinde problem var diye bilir misiniz peki
  4. E

40 ila 45 k arası
  5. E

Oyun için lazım hocam bize
  6. E

Acer nitro 5 alınır mı? 29 u 30 u gibi alıcam black friday indirimi felanda olucak yani ozelikleri 4060 , 16 gb ram ,i7 12650 ve 1 tb ssd birde msi modellerine bakılırmı 4060 lıları 45 watt ama onların (acer in ısınma problemleri var diyorlarda bu alacagim çift fanlı bir model ondan şüphe oluyor)
  7. E

Şu hp victus Alınır mı? 43 e

hocam i512450hx nasil bir işlemcidir alınır mı? yani sizce herhangi bir laptop için bi lenovoda vardi başka bi acer dede i712600 vardi galiba ama ekran kartı bozuk geldi diye şüpheli bir yorum gördüm o satıcıyla alakalı ondan oda bi sıkıntılı baktım o cihazada
  8. E

Sizinde görüşünüzü dinlerim hocam ama her kafadan gördüğünüz gibi ayrı bir ses çıkıyor bakın adam acer 16 diyor siz onu kötülüyorsunuz(kötülemek len demek istedigim yani cihaz kötü sorunlu anlamda kötülüyorsunuz ) ki oda sizin dell g15 kötülüyor bu diğer arkadaş ben kullanıyorum iyi diyor siz 2...
  9. E

Sagolun hocam bu görüşünüzüde değerlendiricek en son zaten bu hp victusu alırsam sıkıntı olursa iade ederim satanda gönderende amazon direk kendisi o yüzden çok daha rahatım bunun için bu dediginizi degerlendiricem yarin arkadaşlarla vatanın direk kendi magazalarından birine gidicez(avm lerde...
  10. E

Evet hocam zaten begendigim bitsne nitro 5 mi 16 mi tam hatielamiyorum onlardan var kısaca
  11. E

Bizimkiler pek net bakmiyor ondan amd ye birde i5 12450hx nasıldır hocam
  12. E

Ortada para var ama nakit ilen değil haliyle taksitle bu haftalar içinde almayi planliyorum şuan sadece uygun pc yi arıyorum 1730502332 İntel li bir şey önerir misiniz rica etsem
  13. E

Prime Üyeleri için günün fırsatı: HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA https://amzn.eu/d/7DuPa1h şu linkteki(özellikleride paylaşinca gösterecek galiba)...
  14. E

Laptop alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Msi düşünüle bilirmi sizce birde bu kadar sorularım 1728861746 Aga ben artik parayi düşünmüyorum ha ama yine alırken bakarim baktigimiz modele 2 dk internetten ucuzsa gösteririm babama kararı o versin dedigim gibi
  15. E

Laptop alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Magazaya gidip alıcam(babamla gidip bakıp alıcaz ondan yoksa ben internetten sizin bu yazdığınız modellerden alırdım) hp için kafamı karıştırdılar hp yide düşünmelimiyim hp victus için siz karar verin lenovo düşünüyorum bide acer olabilir monster ve casper dan uzak durmayı planlıyorum alırken...
  16. E

40 45 bine laptop önerin

Peki 1 tb laptop ssd sini nereden alabilirim biliyor musunuz uygun bir tane rica etsem
  17. E

40 45 bine laptop önerin

4060 lı ve 1 tb ssd si olan bir laptop önerir misiniz (512 lik önermeyin burda o kelime yasakmı bilmiyorumda o kelime yani l0tfen sonra uğraşmak istemiyorum ondan l0tfen önermeyin 512 li model) hp victus olabilirde burda ve diğer forumda çok aklımı karıştırdılar ekran kartı watt tı yüksek olsun...
  18. E

40 45 k ya laptop önerisi

Merhaba ilk olarak ben 40 ila 45 bin arası bir bütçem var bu butcede Max 1 2 daha artirabilirim ama ideal olarak 40 45 arası önerin ama öncelikle bir şey sormak istiyorum laptoplarda ekran kartı watt önemli midir mesela MSI'ın 4060 düşük watt var diyorlar 100'den azmış ikinci olarakdan bana 100...
  19. E

Monster mı hp mi almalı

Aceri dusunmuyorum ya alirsam ya hp yada monsteri alirim
  20. E

Monster mı hp mi almalı

Arkadaşlar iki tane laptop arasında kaldım. Bu 2'si yakin fiyatta 3 4 k bir şey oynuyor bu fiyatlara(40 k civarlarında Max 42 k idi galiba) zor bulurum gibi özellikleri söylüyorum isteyene link te atarım özellikler şöyle biri HP Victus 32 GB RAM 4060 8 GB (135 watt ekran kartı) i5 14 nesil 1 TB...
Geri