Arama sonuçları: *

• Users: Anillelele
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Yardım 20-30K KAMERA ÖNERİSİ

Buradan iki kameranın kıyaslamasına bakabilirsiniz. İlk öne çıkan fark fUJİaps-c sensöre sahip, sony ise Full Frame bir sensöre sahip, şartların ne olacağını bilemeyiz ancak karanlık ortam performansı sonyde daha başarılı olacaktır diye tahmin ediyorum(Tahmin yürüttüm araştırılmalı). Sensörlerin...
  2. A

Kendi titreşim önleyicisi var, çektiğiniz detaylar çok yakından ise bu belli oluyor burada biraz elin stabil olması gerekmekte. Gimball her türlü avantaj yaratacaktır. Sanırım siz a7SIII Modeline baktınız A7S2 Modeline bakacaksınız aşağıya bir örnek bırakıyorum. Tamamen rastgele seçtiğim bir...
  3. A

Video ağırlıklı çalışacaksanız İkinci el a7SII önerebilirim. Belirttiğiniz bütçe aralığında, bende de aynı makineden var 4K 100Mbps video kaydı yapabiliyor, çok kaliteli görüntüler elde edebilirsiniz, Full frame olması da bir diğer artısı. Slow motion videolarda da çok başarılı ayrıca.
  4. A

Yardım Klavye gurmelerinden yardım bekliyorum

Merhaba, kız arkadaşımın bilgisayarı için bir klavye ihtiyacım var. Oyun vs. oynanmayacak oynansa dahi çok ince detayları düşünmeye gerek yok. Çoğunlukla günlük işler yapılacak ve tasarım programları kullanılacak. Aşağıya 3 farklı kategori halinde bulduğum klavyeleri listeleyeceğim ancak genel...
  5. A

Çözüldü✓ R5 5500 vs İ3-14100F

14100f ve 6700xt ikilisini aldım, destekleriniz için teşekkür ederim
  6. A

Çözüldü✓ R5 5500 vs İ3-14100F

Merhabalar, Ortak şekilde iş yaptığımız için kız arkadaşıma hazır sistem alacağım. Bu sistemin amacı oyun oynamaktan ziyade Photoshop, Illustrator, After Effects, Lightroom gibi tasarım programlarını kullanmak ve basit renderlar almak. Kafamda bilgisayarı belirlemiştim ancak gördüğüm bir...
Geri