Arama sonuçları: *

• Users: MxBhn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Rx 7700xtyi iptal edip b580 mi alsam? ACIL ÖNERI LAZIM

Fiyatı diyorum rx7800xt ile fark var biliyorum 1756421577 Evet ya ordan biraz gitti ama yapıcak bir şey yok...
  2. M

Aileme göre en güvenli site trendyol :) O bir yana teknosanın sitesinde aynı mağaza satıyordu ve trendyolda daha ucuzdu. Dün akakçede en ucuz onu gösteriyordu şimdi baktım n11de 18.900e varmış. Açıkcası aradki fark iptal ettirilecek kadar değil gibi. Ailem zaten 20k üstüne çıkmamada izin...
  3. M

Anladım. Zaten alıcam demedim 7700xt aldım iptal edip daha ucuza b580 mi alsam dedim de işlemci upgradelemekde gerekiyorsa 7700xtyi iptal etmeye gerek yok her halde?
  4. M

Ben iptal etsem 7kya ssd veya rami upgradelerdim valla, işlemciden gayet memnunum. anlamadım işlemcide ne varki? Zaten benim ekran kartım yok apu sistem bu. ekran kartı upgradei falan değil bu yani alacağım ilk ekran kartı.
  5. M

Iptal etmiyeyim o zaman? Ssdye aslında bi upgrade lazım gibime geldi 512 gb. Başka bir kart almak istemiyorum çünkü trendyoldan param geri karta gelenedek zaten bi 3 5 gün falan geçer.. Ama işte kendim internetten kazandığım paranın yarısıyla aldım yani işte aradaki 7k lık fark az değil. Diğer...
  6. M

Ben bugün Trendyoldan 19.5kya rx 7700xt aldım, şu an fark ettim ki b580 çok yakın performans sergiliyor, 5600g işlemcim 16gb ram ve 650w psu var. Ne yapsam? Lütfen acil cevap verin kargoya verilmeden iptal edeyim iptal etmek deyiyorsa. Ama işte acil gelmesini istiyorum, zaten yaz bir kaç güne...
  7. M

Hangi kulaklığı almalıyım

Bende cloud 3ün kablolu versiyonu var hatta bügün kargo geldi. Ilk olarak medimarktdan almanı önermem, indireme girermi girmez mi sanmıyorum ama zaten onu o kadar almak yerine 1k daha ucuza amazondan alabilirsin...
  8. M

Çözüldü✓ RAZER Deathadder V3 Pro Kablosuz Mouse almalı mıyım?

Harika bir fare alınır bence. Ben kendim fareye vs çok para harcetmeyi sevmiyorum f/p ürünlerine yanayım fakat fiyatı için Logitech G Pro X Superlight'ı geçiyor onun dışında bir Glorious Model O gelir aklıma buda ondan daha iyi fakat bir fareye 4k vericeğine emin misin? O kadar pahalı bir mouse...
  9. M

INTEL I5 13400F - RTX 4070 TI dar boğaz yaparmı?

Olmaz. Sorunun en net cevabı
  10. M

Intel Core i5-13400F Asus Dual GeForce RTX 4070 ekran kartlı sistem nasıldır

Darboğaz falan olmaz illa 2k olmasına takıntılı değilsen
  11. M

Yardım RTX 4070 1080P Darboğaz olurmu

Darboğaz olmaz... tekniksel olarak belki ama bazı yerlerde bu darboğaz kelimesinin kullanılmasından bıkıyorum işlemciden hiçbir şekilde olmaz fakat sistem 2k kapisteli bir sistem yani 1080pde kullanabilirsin ama bu sisteme hakkını vermek istiyorsan 2k monitör alırsın sonradan. Fakat 1080p kötü...
Geri