Arama sonuçları: *

• Users: EGRxGT
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. EGRxGT

YARDIM UPS GARANTİYE GİDEN GAMEPAD İMİ KAYBETTİ 14 KASIMDAN BERİ BEKLİYORUM

Depoya gittim, yok , sanki buhar oldu uçtu arkadaş ya, mecbur thh sonucunu bekleyeceğim artık, alan kurye çöpemi attı ne yaptı artık hiç bir şey belli değil
  2. EGRxGT

valla ups bana 376 lira tazminat talep etti dalga geçer gibi kabul etmedim, zaten ondan sonra inisiyatifiniz dahilinde bekleyebilirsiniz dediler, zarar gene malum halka oluyor 1765032121 sağol abi , valla zaten arıyorum onları araştırıyoruz diyip kapatıyorlar hep 1765032428 X te drive linkleri...
  3. EGRxGT

ups hiçbir işlem yapmadığı için Microsoft hiçbir şey görmüyor, en baştan beri Microsoft ups ile çözün diyip yardım etmedi
  4. EGRxGT

UPS kuryesi benden imza veya kod almadan gitti, depoda çalışan bazı şahızlar ile iletişime geçtim , kurye ve araba doğrulandı, Bütün şikayetimin olduğu metnin linkini atıyoryum, THH ve Ticaret Bakanlığına olan şikayetlerim olmasına rağmen, kibarlık adı altında bana insiyatifiniz dahilinde...
  5. EGRxGT

BU YILDA HONDA CIVIC 1.5 EX 1993 ALINIR MI

Yalan yok günde iş için git gel rahat 25km İzim günlerimdede yaparmıyım bilmiyorum ama kafa dağıtmak için 50-100km arası yol yapmayı isterim Alınır mı? Sağlam bulabilirsek ne yapmalı, üzer mi? Başlangıç için Tofaş yerine bunu düşünüyorum acemiliği atmak için. Hatchback kasa olana bakıyorum
Geri