Arama sonuçları: *

• Users: ozzy6
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ozzy6

C# Hata yok ama istediğim olmuyor.

private void BtnB_Click(object sender, EventArgs e) buradaki metot sadece btnB'ye tıklandığında çalışıyor. Sen b harici diğer şıklara bastığında çalışmıyor. İstersen bunu aşağıda verdiğim kod ile kontrol et. B harici diğer şıklara basarak. private void BtnB_Click(object sender, EventArgs e) {...
  2. ozzy6

❌İndirim Bitti! Migros DONDURMALARDA 300/150 ve 2 al 1 Öde İndirim Kombosu (KAÇIRMAYIN)

2 al 1 öde bende gözükmüyor hangi ürünlerde var ?
  3. ozzy6

Xbox Gamepad Garanti Gönderim Etiketi Nerede

Ben de birkaç kere desteğe ulaştım, yabancı bi destek özellikle bu konuyla ilgilendi bir sürü şey denedi, mail olarak etiketi gönderdim dedi o da gelmedi. En sonunda ben dedim kendim bi A4'e bilgilerimi yazıp yollayacağım. Bir A4 aldım üstüne ismimi telefon, mail'imi yazdım. Büyükce de...
  4. ozzy6

Modding ÜCRETSİZ PDF DÜZENLEME

LibreOffice indirebilirsin. Word ve PDF olarak kaydedebiliyorsun.
  5. ozzy6

Xbox Gamepad İçin Joystick Koruyucu

Selam arkadaşlar, xbox gamepad'in joystick'leri aşınmasın diye joystick koruyucu arıyorum. Kullanan varsa tavsiye edebileceği kaliteli joystick koruyucu var mıdır ?
  6. ozzy6

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir.
  7. ozzy6

Oraya basıyorum cihazlarım kısmına atıyor.
  8. ozzy6

Mail'de buna tıklayınca Microsoft cihazlarım sayfasına yönlendiriyor.
  9. ozzy6

Selam arkadaşlar, gamepad'de rb tuşuna bastığımda içinden bi çıtırt sesi geldi ve tam çalışmamaya başladı. Çok sert basarsam algılama yapıyor sadece. 4 Temmuz günü garanti talebi oluşturdum Microsoft üzerinden. Mail geldi bir kod verdi ve Ups'den kurye çağırmamı istiyordu bir de gönderim etiketi...
  10. ozzy6

❌İndirim Bitti! 1000/200₺ Opet Benzin Kampanyası - Vodafone Olanlara Ücretsiz

Kodu nereye girdiniz acaba uygulama tarzı bir şey mi var.
  11. ozzy6

Yardım Taahhüt bitiyor önerdiğiniz sağlayıcı var mıdır

Türk Telekom'da Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2 var. Arayıp ona geçmek istediğini belirt. Burada konusu vardı bu kampanyanın ancak 31 Mart son tarih olarak yazılmıştı forumda. Bu hafta geçenleri gördüm, devam ediyor demek ki.
  12. ozzy6

Yardım Tebilon Tebigame Rx 6600

Kodu nerede buldun, ben de bi 10 dakika aradım ama ürün açıklamalarına baktım bulamadım.
  13. ozzy6

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Bunun kurulum değil de modem ücreti olduğunu düşünüyorum daha önceki kampanyadan modem ücreti ödemiyordum buna geçerken müşteri temsilcisi 19,99 modem ücreti ödeyeceksin dedi. Tabi fatura daha gelmedi gelince asıl tutarı göreceğiz. Aşağıdaki görselde de durumuna göre 75'tl ye kadar diyor...
  14. ozzy6

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Yen, TT müşteri olup aynı gün bu kampanyaya geçen bir kişi vardı bu başlık altında yazmıştı da hangi mesaj bulamadım. Hemen geçiş yapıp bu kampanyadan faydalanabilirsin bence ama acele etmen gerekecek. 1743005112 Önce twitter dm'den yazdım aynen şu cevabı verdi "Merhaba Ozan Bey, güncel...
  15. ozzy6

Bazı kişilere kampanyanın bittiğini söylemiş müşteri temsilcisi. Dün de dm'den yazdığımda geri dönüş olarak güncel kampanyalara onlineislemler menüsünden göz atabilirsiniz diye dönüş aldım. Bugün de müşteri temsilcisini arayarak özellikle kampanyanın 31 Mart'a kadar devam ettiğini belirterek...
  16. ozzy6

Setupuma yakışacak mousepad önerisi ?

https://www.amazon.com.tr/Razer-Gigantus-V2-Large-stilleri/dp/B086RGT2T4?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 https://www.amazon.com.tr/dp/B09TZVPXFC?tag=akakceprime-21&psc=1 Bende şuan Hyperx'in XL modeli var eskiden steelseries qck kullanıyordum ona göre...
  17. ozzy6

🔥İndirim Maximum kart ile Gaming Gecesi %10 indirim ve 3 taksit ( 2 TB SSD 3465 TL )

Maximum genç kart var bende, aidatı yok bu kampanyadan yararlanabiliyor muyuz acaba ?
  18. ozzy6

Çözüldü✓ Redragon Brahma K586 RGB ışıklarının modlarını değiştiremiyorum

Bende K551 Vara var yazılımını kurmadan da fn tuşlarıyla modlar değişiyor.
Geri