Arama sonuçları: *

• Users: cevher_T
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

İnstagram sayfam hakkında

neden olmaz hocam yani ne yapmam gerek
  2. C

İnstagram sayfam hakkında

benim 2 adet Instagram sayfam var biri yapay zeka editleri üzerine biri bilim kurgu filimleri üzerine bir günde 50 reels atsam içlerinden en az 1-2 tane keşfete düşer mi maalesef her zaman atamıyorum video
  3. C

Kendi şirketimi kurmak istiyorum?

Allah razı olsun hedefim dünyanın en iyi dil öğrenme projesini yapmak
  4. C

Kendi şirketimi kurmak istiyorum?

Merhaba ben 3 yıldır mobil uygulama sektörü hakkında bilgi topladım yüzlerce oyun uygulama sahipleri konuştum ve sonunda kendim bir Duolingo gibi proje yaptırmak istiyorum bu iş için işin ehli bir şirket ile anlaşma yapıp uygulamayı yaptiracam ama sonrasında uygulamayı geliştirmek için yazılım...
  5. C

Bu iş haram mı yardım lazım

Kesinlikle tarikat uzak durmak lazım Allah'ın kitabı neyimize yetmiyor tarikatlar işine geleni yapıyor Allah'ın kitabı yeter 1729518931
  6. C

Hocam onlara güvenmiyorum ya tabii ki sohbet uygulaması işi hoş bir şey deilde bende birakacam
  7. C

Hocam artık bot her yerde var teknolojik bir dünya oldu artık bı 50 yıl sonra her alanda olacak maalesef botlar
  8. C

Hocam sordum haram dedi ama ailem diyor ilk ödemeni al sonra bırak diyor 1729512848 Hocam artık bir çok şeyde bot var maalesef uygulama içi satın alma da zorlama yok bende rahatsızım baya 1729512938 Kesinlikle de faiz den uzak durmak lazım ama o işi yapanda varsa geç olmadan tövbe etmeli Allah...
  9. C

Hocam İşte aklımda güzel ödül veren bulmaca oyunları var ama para lazım
  10. C

Özelden anlatayım hocam
  11. C

Selamün aleyküm sohbet appim var ve ortak da var bu app'den para kazanmak haram mı çoğu profiller bot uygulama da
  12. C

Bu fiyatlar ne böyle

Hangi siteden aldınız link varmı
  13. C

Bu fiyatlar ne böyle

Orası öylede hocam oyunların dolar olması kötü iyi bir oyun 50 dolar üstü
  14. C

Bu fiyatlar ne böyle

Merhabalar malum Steam de oyun fiyatları çok yüksek ve bazı kişiler para ödemeden torrent'den indiriyor torrent güvenilir mi indirdikten sonra tarama yapılıp kurulsa sorun olurmu
  15. C

Teknik servis sıvı metal soğutma uygularlar mı ?

Hocam peki tam arttirsam isi düşermi 1728297076
  16. C

Web sitemi kursam uygulama mı oyun mu yayınlasam ?

Merhabalar uzun zamandır aklımda bir mobil oyun yayınlama fikri var ama yazılım bilmiyorum o yüzden codecanyondan alıp reskin yaptırıp yayınlamak yerine wordpress ile teknoloji sitesi kursam ve sosyal medya da tanıtımı nı yapsam dahami etkili olur yazılım bilmediğim için wordpress ile kurmayı...
  17. C

Teknik servis sıvı metal soğutma uygularlar mı ?

Merhabalar ben Acer nitro Intel i5 12450H işlemci ve rtx 3050 8 GB ram var pubg CS2 88 92 derece bana normal gelmedi işlemciye limit de koydum bir fayda etmedi teknik servis göndersem onlar sıvı metal soğutma ve ram eklerler mi
  18. C

Laptop'um adeta yanıyor?

1 hafta önce vatan bilgisayar dan Acer nitro 5 Intel i5 işlemci ve rtx 3050 ekran kartlı laptop aldım 8 GB ram var ama cs2 de 100 FPS zor veriyor pubg PC versiyonunda ise 50 FPS düşük ayarlarda bazen 100 verdiyide oluyor her türlü şeyi denedim işlemciye limit koydum olmadı herşeyi yaptım az önce...
  19. C

Acer laptop alıp pişman olmak

Pazar günü Acer nitro 5 aldım Intel i5 işlemci ve rtx 3050 ekran kartı ram 8 GB ama cs2 gibi basit bir oyunda 100 FPS zor görüyor acaba oyun içi ayarlarda mi sorun var ve biraz zaman geçtikten sonra 80 derece üstünü görüyor bu laptopu Youtube de oyun testleri gayet iyi cs2 de 150 uatu görüyor...
  20. C

Yeni bilgisayarım nasıl ?

Dün vatan bilgisayardan bu laptopu aldım https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i5-12450h-rtx3050-4gb-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html Amacım yazılım öğrenmek ve oyun oynamak call of duty worzone pubg PC versiyonu ve GTA 5 yüksek ayarlarda kaç FPS verir
Geri