Arama sonuçları: *

• Users: selambenmemo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Yardım Aşağıdaki laptop hakkında düşünceleriniz neler?

Merhaba arkadaşlar yakın gelecekte pc toplayacaktım ama evdeki hesap çarşıya herzaman uymuyor malesef ben hem yanımda rahatca taşıyabileceğim hemde günümüz de cıkan bazı oyunları oynamak icin laptop arıyorum bulundugum şehirde birkaç adet laptop buldum...
  2. S

❌İndirim Bitti! i3 12100f + RX6600 Sistem 14770TL (Xigmatek 750w psu)

Hangi sistem iyi hocam ? incehesap.com/neron-silver-hazir-sistem-fiyati-50705/
  3. S

❌İndirim Bitti! i3 12100f + RX6600 Sistem 14770TL (Xigmatek 750w psu)

https://www.incehesap.com/neron-silver-hazir-sistem-fiyati-50705/#tabs hangi sistem daha iyi arkadaşlar? @Shoto
  4. S

15000 TL SİSTEM TAVSİYE

Hocam teşekkür ederim. Sistemlere baktım bu fiyat skalasında sizin attığınız iyi gibi bünyamin hocamda beğendi. 2 oy aldı şimdilik tek alternatif gibi Teşekkürler hocam sizede eğer daha iyi bir sistem çıkmazsa bu fiyata pazartesi sipariş vermeyi düşünüyorum.
  5. S

15000 TL SİSTEM TAVSİYE

Hocam ikinizede teşekkür ederim svorr hocamın sistemimi daha iyi şimdi ? Birde bu websitesi güvenilirmidir 19 inc vga monitörde bir sikinti yaşarmiyim?
  6. S

15000 TL SİSTEM TAVSİYE

Hocam merhaba @Svorr hocamın önerdiği ile arasında ne fark var acaba?
  7. S

15000 TL SİSTEM TAVSİYE

Hocam şu tarz bir sistem eklemişler ful+ful https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-masaustu-bilgisayar-sorunsuz-1197394496/detay
  8. S

15000 TL SİSTEM TAVSİYE

Merhaba öncelikle mesajınız için teşekkür ederim ama bulunduğum yerde böyle eli ayağı düzgün pc modeli yok hocam.
  9. S

15000 TL SİSTEM TAVSİYE

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin kandilini kutlarım. Yakın zamanda sistem toplamaya karar verdim bu fiyat aralığında bana önerebileceğiniz sistem varmıdır? Önceliklerim Futbol oyunları genelde Futbol Menajer 24 Pes oynarım Metin2 ve eski tarz oyunlar hitman vs gidipte valorantmıs felan çok...
Geri