Arama sonuçları: *

• Users: olympus1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. olympus1

İşe giderken zorlanıyor musunuz ?

gencecik yüzü bebek gibi güzel kızları, delikanlıları asgari ücretlerde çalışırken görüyorum yazık yapmayın güney korede şuanda suratının her noktasında kıl dolu kısa boylu tipsiz kurnazlar çalışıyor. kim bilir siz gitseniz nasıl sevdirirsiniz kendiniz daha iyi işler bulursunuz aylığı da minimum...
  2. olympus1

Sosyal medyada türkiye gündemlerinden nasıl çıkılır

çok sağol "manita" kelimesini de ekledim listeye :)
  3. olympus1

Sosyal medyada türkiye gündemlerinden nasıl çıkılır

dil öğreniyorum pratik yapmak için twitter instagram youtube vs ne varsa kullanmak zorundayım ama türkiye gündemi can sıkıyor twittera giriyorum "it, itperest, itetapar," gibi abuk subuk kelimeler suratıma suratıma vuruyor köpek açıp twitter okumayacak ya amaçları insanlara dolaylı yoldan...
  4. olympus1

🔥İndirim 999 TL Grundig TKM 1341 K Türk Kahve Makinesi

tencerede bile yaparsın şu kahve denilen şeyi tadı da güzel değil parayı çöpe atmak için birebir
  5. olympus1

Panelleyerek Kargomuzu Çaldılar

taktiği keşke bu kadar detaylı anlatmasaydın bu da bir nevi dolandırıcılık eğitimi gibi olmuş. şimdi bazı kanı bozuklar uygulamak üzerine ezberlemiştir bile.
  6. olympus1

❌İndirim Bitti! Kellogg's Ürünlerinde 2 Al 1 Öde!!! Satıcı Hepsiburada

Devam ediyor ama değmez geçenlerde 540gr bardaklı kellogsu 69 liraya migros kasa arkasından aldık 2 tane.
  7. olympus1

neden internetten bir şey alınmamalı

o senin dediğin şikayet işlemiyle kimse uğraşmaz. yapanın yanına kar kalıyor. başka bir dolandırıcılıktan bahsedicem şuan yabancı bir hesap haytap ve başka türk hayvan derneklerinin videolarını çalıp üzerine ingilizce yazılar yazarak dolarla bağış topluyor. instagram kullanıcı adı...
  8. olympus1

aynen öyle. trendyolda satılan sahte ürünler üst kalite replika yani anlamanız çok zor pazarda satılan düşük kalite replikaya benzemez. 6-7 bin liralık parfümlerin hepsi sahte. alan insanlar zaten zengin olduğu için peşine düşmüyor trendyolda dolandırıcıyı koruyor. ben tamamen sildim...
  9. olympus1

alo ambalajını birebir taklit eden bir kalpazan o senin dediğin faturayı çok kolay şekilde yapabilir. adamların herşeyi sahte. sadece trendyol deterjan yorumlarına bakın dediğimi anlarsınız. köpürmüyor, kıyafetleri leke yaptı gibi birçok şikayet var.
  10. olympus1

🔥İndirim Bargello Parfümlerde 2 Al 1 Öde👍🦋

traş köpüğü kokulu parfümlere para vermeyin. kızların ölüp bittiği tek koku givenchy gentleman. muadilleri iyi değil maalesef orjinal alıcaksınzı.
  11. olympus1

günler önce başka bir forumda saf abinin biri çakma ayakkabı alıyordu engelledim alay etti bana sen kimsin trendyoldan daha mı üstünsün gibi bişeyler söylemişti. basketbol ayakkabısı olarak alacaktı birde sahte ayakkabı esnemez ayağı yara yapar sahte olduğuna inandıramadım. ayrıca trendyoldaki...
  12. olympus1

1000 tl ile yapılacak küçük yatırımlar nelerdir ?

1000 lira para bile değil bu devirde. Yukardaki arkadaşın dediği gibi bir şeyler al. 600 liraya masaj tabancası almıştım 2 ayda 1800 liraya çıkmış.
  13. olympus1

Hayatım aşırı kötü gidiyor

Allah rahmet eylesin.
  14. olympus1

25 K İş ve oyun için kasa tavsiyesi

4060 kullanıyorum herşeye yetiyor çok memnunum fazlasına para vermeye gerek yok.
  15. olympus1

Şehidin var TÜRKİYE!

Allah rahmet eylesin.
  16. olympus1

Annem ve babam boşandı ortada kalacağım

okuduğumdan anladığım kadarıyla üniversiteye hazırlanacak bir durumun yok. türkiyede asgari ücretle de çalışılmaz. 17 bin lira gibi bir rakam insan haklarına aykırı. tek şansın yurt dışı. almanya da iş yok. avrupa da aynı şekilde. amerika ve ingilterede binlerce dolar kirayı elektriği suyu bile...
  17. olympus1

iPhone 16 Pro vs Samsung S24 Ultra kamera testi! Ahmet Emre Youtube Videosu.

ikisini de almam. fotoğraf çekmeye bu kadar meraklıysanız bunların 100de 1i fiyatına gidin ikinci el bir fotoğraf makinesi alın. fotoğraf makinelerinin zoom sistemleri bu minicik telefon kameraları gibi değil sabitlediğinizde kara teleskobu gibi oluyorlar.
  18. olympus1

7800xt hazır sistem 42k alınır mı?

oyun tasarlayan bir adam değilsem yüksek sistemlere bu kadar para vermezdim. 18 bin liraya aldığım 4060 lı kasa yetiyor. ama paranız varsa güzel tercih alınır.
  19. olympus1

❌İndirim Bitti! CRZ YOGA Kadınlar için Egzersiz Taytı 35 TL

ne alaka. kısa bisiklet taytı giyen çok ama böyle uzun tayt giyen yok. ayrıca teri atmayı da zorlaştırıyor. dar pantolon giyen bile kalmadı.
  20. olympus1

❌İndirim Bitti! CRZ YOGA Kadınlar için Egzersiz Taytı 35 TL

kadınlar böyle şeyleri giymiyorlar artık ya saçma bir konu olmuş kilitlensin
Geri