Arama sonuçları: *

• Users: Fujitora
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

20k monitör tavsiyesi

20000 lira bütçem var. Ips 2k çözünürlükte 27 inch monitör istiyorum. Her türlü öneriye açığım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  2. F

Msi Mag 274QRFW nasıl?

Oyun oynamak için 10000 lira civarı bir monitör arıyorudum. Bu monitör internette çok öneriliyordu fakat pek inceleme göremedim. Sizin deneyiminiz varsa anlatabilir misiniz veya alternatif bir öneriniz var mı? Ve ölü piksel falan çıkarsa uğraştırırlar mı?
  3. F

Kablosuz kulaklık önerisi

Herkese selamlar. Başlıkta dediğim gibi kablosuz kulaklık önerisine ihtiyacım var. Ana kullanım amacım oyunlar olacaktır. Rekabetçi FPS oyunları neredeyse hiç oynamıyorum. Mikrofonu da kötü olmassa güzel olur. Birkaç arkadaşımdan da tavsiye aldım ve şunları önerdiler: -SteelSeries Arctis 7 Plus...
  4. F

Kablosuz kulaklık önerisi

Herkese selamlar. Başlıkta dediğim gibi kablosuz kulaklık önerisine ihtiyacım var. Ana kullanım amacım oyunlar olacaktır. Rekabetçi FPS oyunları neredeyse hiç oynamıyorum. Birkaç arkadaşımdan da tavsiye aldım ve şunları önerdiler: -SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless -Razer BlackShark V2 Pro...
Geri