Arama sonuçları: *

• Users: yahyaa38
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Düşük kullanılabilir sistem belleği tespit edildi hatası

counter strike oyununa girince oyun böyle bi hata veriyor oyuna girince oyundan atıyor ram yuvalarını değiştirdim,oyunda dosya doğrulaması yaptım ama hiçbir şekilde düzelmiyor lütfen yardım edin aşağıya görsel atacağım
  2. Y

Kepek sorunu,kepek geçmiyor

Head and shoulders marketten aldım hacı şakir gibi çakma heralde saçımı sert sert yapıyor sabunla yıkamışım gibi 1736332612 Denedim ama sürekli olarak değil 1 2 defa
  3. Y

Gmaile mesaj gelmeyi yanlışlıkla kapatmıştım çok yıkamıyorum haftada en fazla 3
  4. Y

Arkadaşlar kafamda çok kepek var yıkasamda geçmiyor kafamı tırnaklarımla kazımak istiyorum nasıl geçecek bu
  5. Y

Logitech direksiyon seti arıyorum kiralık

Kardeşim bi hevesle alıpta evinde boş duran çok insan var senin dediğin doğru yoksa
  6. Y

Öneri 3000tl ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Kardeşim benim bir önerim g 435 alma sakın aklında bulunsun
  7. Y

Logitech direksiyon seti arıyorum kiralık

Beyler direksiyon fiyatları baya pahalı bende heveslendim alayım dedim ama 2 3 kere oynarsam hevesim geçer kayseri içi ucuz fiyata bana kiralayabilecek biri varmı ya i evinde kullanmayan falan piyasadaki gibi aylık 1000 tl falan değilde daha uygun 1727700317 3 aylık 1000 tl verebilirim
  8. Y

İnstagram çekiliş kazandınız deyip kimlik bilgisi isteme

İnstagramdan motor çekilişi görmüştüm ve öylesine katıldım suanda motor kazandınız mesajı geldi ve benden kimlik resmimi ve adresimi istiyorlar hesap adı ilhan motor ne kadar güvrnilit bilmiyorum buraya yazmak istedim büyük ihtimal dolandırıcı ama kimlik bilgilerimi almak için böyle saçma sapan...
  9. Y

ilhanmotor81 adlı instagram hesabı dolandırıcı mı

Aynı mesaj bugünde bana geldi hesabın yorumlarının kapalı olmasıda zaten iyi bisey değil bence.
Geri