Arama sonuçları: *

• Users: freQQQQ
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Hyperx cloud 3 wireless mikrofon sorunu Valorant

Hocam merhaba ben sorunu şuanlık çözdüm, ama neler denemedim neler. Size tek bir şey yapmanızı rica edeceğim. Eski bir Realtek ses driverini gezginlerden indirin hangi sürüm olduğu önemli değil. Eski driveri kurduktan sonra pcye rest atın. Sonrasında windows update güncellemelerine baktığınızda...
  2. F

HYPERX CLOUD 3 MİKROFON SORUNU

Teşekkürler hocam ilginiz için 🙏🏼
  3. F

Hocam şuan başka bir ildeyim kutusu ve faturası da o yüzden yanımda değil malesef, dediğiniz adrese maili gönderdim size kaç gün içerisinde mailinize dönüş yapmışlardı acaba hatırlıyor musunuz?
  4. F

Mail adresini lütfen yazabilir misiniz rica etsem, ben ürünü vatan bilgisayardan aldım daha 2 hafta oldu vatan ile mi iletişime geçmem lazım yoksa hp ile mi hocam?
  5. F

Hocam çözüm bulabildiniz mi? Valoranta girdiğimde kulaklığın mikrofonu sesimi almıyor 1736858670 Hocam çözüm bulabildiniz mi? Valoranta girdiğimde kulaklığın mikrofonu sesimi almıyor
  6. F

Hyperx cloud 3 wireless mikrofon sorunu Valorant

Merhabalar, bugün vatandan 4.600₺ ye cloud 3 wireless aldım. Genellikle fps oyunları oynadığım için bu kulaklığı tercih ettim. Kulaklığı bilgisayara bağladığımda valoranta girdiğimde kulaklığın mikrofonu oyun içinde sesimi ya hiç almıyor ya çok çok kısık alıyor, sesimin duyulması için tam...
  7. F

MSI MAG 27C6X alınır mı

Teşekkür ederim hocam, geceden beri içime kurt düşmüştü sayende rahatladım 😂
  8. F

MSI MAG 27C6X alınır mı

Hocam merhaba ürünü az önce sipariş verdim. Aklıma takılan bir konu var 250hz Overclock ibaresi. Overlocksuz ekran yenileme hızı kaç hz? Cevaplarsanız sevinirim.
Geri