Arama sonuçları: *

• Users: metheus26
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. metheus26

Çözüldü✓ Windows11 oyundan çıktıktan sonra pc kendini resetliyor

bende ryzen kullaniyorum aydinlattiginiz icin tesekkurler
  2. metheus26

Çözüldü✓ Windows11 oyundan çıktıktan sonra pc kendini resetliyor

bf1 de yapiyor sadece bunu. altf4 yapmadan normal bir sekilde oyundan cikiyorum ve pc kendini resetliyor. Gecen hafta windows11 e gectim, daha once boyle bi sorun yoktu. Windows 11 kaynaklımıdır?
  3. metheus26

30 31k Bütçeye güncel hazır sistem önerisi

bu sistemi anakart 650 yapip aliyorum ozaman, bi kac ay sonra da 1tb ssd eklerim tesekkur ederim herkese. https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/
  4. metheus26

peki anakartta 620 ile 650 arasında çok bir fark yoksa 620 tercih edilir mi
  5. metheus26

özelleştirmeleri yapınca 35 e kadar çıkıyor 30 32 bandında hangisi daha iyi olur
  6. metheus26

arkadaşa alacağız maalesef toplama bakamıyoruz hazır olması lazım
  7. metheus26

Biraz bakındım ve bu kasayı buldum ama daha iyisi var mıdır? Cs de 300 400 fps falan lazım. https://www.tebilon.com/amd-7500f-msi-geforce-rtx-4060-gaming-x-8gb-msi-a620m-e-512gb-16gb-ddr5-ram/
  8. metheus26

Çözüldü✓ Kule tipi sogutucu fanlarini nasil takmaliyim

Khontun böyle fotoğrafları çok komiğime gidiyor, senin benzetmen de tam olmuş aghshahahs
  9. metheus26

Hepinize cok tesekkur ederim beni buyuk bur dertten kurtardiniz. son soru olarak argb yi nasil aktif edebilirim fanlarda bi kablo daha var da onu da anakarta takmam lazim galiba nereye takacagim? anakartim a620m a csm 1732653020 beni mi sevdiniz? 😀
  10. metheus26

Yani böyle? Ortadaki fan da logo sag tarafta o da dogru degil mi
  11. metheus26

arkadaslar bu fani nasil takicam yardim edermisiniz fandaki logo uzerinden anlatirsaniz cok daha iyi olur 1732652282 taktigim fanin logosu sag tarafta kaliyor o dogru mu
  12. metheus26

Thermalright hava sogutuculari arasindaki farklar neler?

Arakadaslar argb haric farkliliklari neler yardimci olursaniz sevinirim
  13. metheus26

1000-1500 tl arası kablosuz kulaklık önerisi

arkadaslar merhaba Kulağı rahatsız etmeyen ve dışarı sesi çok vermeyen bir kablosuz kulaklık arıyorum. Bassı tizi iyi vermesi benim için önemli. Kütüphanede de kullanacağım. Biraz bakındığımda soundcore life q10i ve h3 modellerinin uygun olabiliceğini gördüm. ne önerirsiniz
  14. metheus26

haqqus gen xx sistemine gelen zama rağmen alınır mı ?

ben aldım ama psumu yanlış gonderdiler. Kaç gün oldu hala adamlar mesajima doğru duzgun bakmiyor. msi 550 istemistim everest gonderdiler. everesti iade ettim. Bana takip kodunu attigim zaman dogru psuyu bana gondereceklerini soylediler ama iki gün geçti kargoya vermediler. Bugun de saat 18:00 de...
  15. metheus26

rdr2 indirimli kaç tl?

epic games de indirim olucak galiba rdr2 nin fiyati düşerse kaça düşer? Steamde 60 dolar...
  16. metheus26

haqqus gen xx sistemine sogutucu onerisi

uzun sureler beni goturucekse dusunebilirim. onerirmisiniz
  17. metheus26

haqqus gen xx sistemine sogutucu onerisi

butce max 1k ama fp varsa daha ucuzunu almak benim icin daha iyi olur. onerilerinizi bekliyorum tesekkurler.
  18. metheus26

Yardım 180 165 144 hz monitor onerisi

benimde bilgim yok sadece ne kadar yuksek o kadar iyi diye biliyorum. duzenledim
Geri