Arama sonuçları: *

• Users: Zeth_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Işlemcim fazlamı ısınyor?

termal macunu aldığım gün değiştirdim cooler master ın macununu kullandım
  2. Z

bilmiyorum alalı 1 hafta oldu aldığımdan beri aynı
  3. Z

garantiye girermi sıvı değişimi
  4. Z

2. el olarak yeni bir pc aldım ve ryzen 5 7600x işlemcim var soğutucu olarak 360mm corsair sıvı soğutma var fakat oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkıyor sıvı soğutma garantili alalı 1 seneyi geçti sıvısı değişirse düzelirmi?
  5. Z

Nvidia driver güncllemesi yapamıyorum

3090 ekran kartım var fakat driver güncellemesi geldi yapmaya çalıştığımda ekran siyaha dönüyo ve hiçbi zaman düzelmiyo
  6. Z

Çözüldü✓ Parlaklığım kendi kendine düşüyor

ekran parlaklığım kendi kendi düşüp yükseliyo belli bir zamanı yok ve ekran renkleri soluyo oda bi süre sonra düzeliyo kendi kendine daha önce amd kullanıyodum 3090 lı bi pc ye geçtim bu tarz sorunlarla karşılaştım
  7. Z

NVİDİA ALDIM OYUNLARIM BULANIK

ryzen 5 7600x 1730539957 son çare onuda yapıcam 1730539983 evet pc yi zaten yeni aldım formatlayıp driverleri baştan kurdum
  8. Z

öyle zaten 1730532395 evet ayarlarla çok uğraştım ama halen aynı
  9. Z

daha önceden amd ekran kartı kullanıyodum ve böyle bi sorunum yoktu 3090 aldım tüm oyunlarda aynı texurelar düzgün yüklenmiyo bazı yerler bozuk falan gözüküyo ve ekran biraz bulanık sebebini bilen biri yardımcı olabilirmi
  10. Z

Çözüldü✓ 6800XT yerine 1000tl farkla 6900xt almak mantıklımı

Yeni bi pc alıcam Ekran kartı rx6800xt işlemci r7 5800x3D 1000tl fark ödeyip ekran kartını 6900xt yapmak mantıklı olurmu?
Geri