Arama sonuçları: *

• Users: Raitx0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

🔥ATTACK SHARK Spiral Kablo 500 Tl🔥

ben de niye 500 lira diyor la toplam
  2. R

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Aga klavyede o tuşlara basınca nokta virgül yan çizgi neyse karşılığı olan Türkçe harfi yazıyor ama diğer fonksiyonlar yok
  3. R

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

aga bu diğer fonksiyonları nasıl kullanıyoruz nokta virgül vesayre yazamıyorum klavyede sadece Türkçe karakterleri yazıyor
  4. R

Bütçeni söyle laptop atayım

25-30 arası okul için sadece autocad kodlama blender arada da düşük donanım isteyen oyunlar ne önerirsin
  5. R

Next star siyah ekran veriyor sorun ne olabilir?

Bi kaç gün önce amazon indirimden next star 4k aldım ve şu güne kadar düzgünce kullanıyordum ama bugün browserdan film izlerken siyah ekran verdi arkada izlediğim şey devam ediyor ve kumandayı algılıyor ama ekran siyah sadece browser mı diye kontrol için kontrol ettim her uygulamada 5-10 dakika...
  6. R

Yardım 15 Metre Ethernet ile Bu kadar kayıp normal mi

Denedim de hâlâ aynı sonuçları alıyorum
  7. R

Yardım 15 Metre Ethernet ile Bu kadar kayıp normal mi

Modem odamdan uzakta olduğu için 5m Ugreen Ethernet kablosu almıştım almam gereken hızı da alıyordum ama kısa gelmişti şimdi 15m powermasterdı galiba bi Ethernet kablosu aldım ama almam gereken hız 200Mbps iken 80-90 belki 100 görüyorum hız testinden bu kayıp normal mi değiştirsem mi sizin kablo...
  8. R

Sinyal yok yazısı ardından bilgisayar kapandı?

Bugün bilgisayar başına oturdum dc'ye kod ile girmeye çalışıyordum ama bi türlü girmedi bi kaç kere daha denedikten sonra ekran ve pc bi anda kapandı ekranda sinyal yok yazısı geldi şimdi de pc ne yaparsam yapayım açılmıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ded mi olduk?
Geri