Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Colorful B760m-Plus 3.399 TL - Z790 Gaming Pro 5.499 TL!

Z790 bedava sanki, B760 parasına veriyorlar da buna ne işlemci alacağız xD
  2. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim World Mobil Steam 300 TL İade Kampanyası

Bana 3 aydır veriyor kampanyayı, her ay 5 dolar yüklüyorum steam'e, yaklaşık 250-260TL çekiyor zaten, kalan 40TL de kalsın xD. Bu ay vermedi
  3. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! Aula F108 Pro Reaper Switch Rgb Mavi Gaming Klavye Sepette 2.299,00 TL

Logitech Wave Keys kullanıyorum arada mekanik klavye isteği geliyordu iyi oldu
  4. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Colorful M-Itx Cvn B860ı Frozen Beyaz Anakart 5.999 TL!

5600 vermem xD 2. el 3,5-4'e düşerse alırım bi tane
  5. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Colorful M-Itx Cvn B860ı Frozen Beyaz Anakart 5.999 TL!

B850'sini kullandım on numara anakart, 99003XD bile kullandım sorunsuz. Kelepir 225F falan düşürürsem bi tane alacağım
  6. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Gigabyte B850m Force 6500 TL (Ateşli Gif)

50'den nasıl 110'a çıktın hocam ne taktın 😂 6500TL'lik anakart üzerinde ne değişti ki 60K fark çıktı merak ettim valla
  7. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Pccooler Cps Gt360m Ekranlı 360 Mm Sıvı Soğutucu 4.599 TL!

biraz alakasız kıyas olacak ama RC600-67 Low Profile modelini kullandım bu markanın aşırı kaliteli idi bloğu, çıplak elle eğmek pek mümkün değildi. Üzeceğini sanmam
  8. Ömer Murat KARACA

4 Slot zaten AM5'te sıkıntı fakat yine de 6500TL verip 2 Slotlu anakart görmek istemem şahsen. haricinde 3 M2'siyle falan güzel anakart 9900X3D + Rog B850-A ikilisinde bile 4X16 RAM'ler 3600MHZ açılıyor daha üstüne çıkmıyor :(
  9. Ömer Murat KARACA

Hadi RAM slotunu koymadın eyvAllah da USB'lerden niye çalarsın ki? 5 USB kime yetecek
  10. Ömer Murat KARACA

Vento Neptune Vg07f ARGB 4 Fanlı Kasa 1349tl

Tek kasa satmıyorum hocam ben, sistem olarak satıyorum, öncekiler sistemle gitti. Revenge Nova da güzel ama kalite olarak VG07F ile alakası yok, fazla zayıf VG07F'e göre. Yaklaşık 20 tane Nova ve türevi (aynı kasa, farklı logo) kullandım görüntü hoş ama hava akışı ve malzeme zayıf
  11. Ömer Murat KARACA

Ürün geldi, arkada kontrolcüsü var, kumanda yok. Hem pwm hem argb Kontrolcüden Direkt anakarta bağlantı yapılıyor, RGB'yi kasa üzerindeki düğmeden de kontrol edebiliyorsunuz. Psu bağlayıp çalıştırmadım ama genel olarak durum bu şekilde arkadaşlar
  12. Ömer Murat KARACA

Xdrive Tarsus Business 7520₺ 🔥🔥🔥

Ürün geldi, 180 boy 115kg'ım bel ve boyun desteği cuk oturdu. Sırtlığın yatması (oturma minderi de sırtlığa göre açı alıyor) ve yükseklik ayarı dışında oturma minderi ileri geri gidip geliyor (araba koltuğu ayarlar gibi) bu özelliği bilmiyordum, ikea markusta yoktu, 20K olan üst modelinde vardı...
  13. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Antec Ax65 ARGB, 4 X 120mm ARGB Fan Dahil 2.139 TL

+1 Antec'in konudaki değil ama farklı 1-2 modelini kullandım, Vento VG07F bana daha kaliteli geldi genel olarak Antec'ten. Şahsen 2400'e çıktıktan sonra çin işi 7 fanlı akvaryum alırdım (fanları molex olanlardan değil, kumandalı kontrolcülü modellerden)
  14. Ömer Murat KARACA

İkea'dan alsak hareketli kolçak bile yok 13K😅 başka opsiyon kalmıyor maalesef bu bütçelerde. Allah yardımcımız olsun
  15. Ömer Murat KARACA

Strong M4-12x Pro Montaji Kolay mi?

fanı söküp öyle montaj yapacaksınız, sonra fanı geri takacaksınız. Fanı sökerseniz vidalar altta kalmaz, kalırsa da hafif eğimli olarak tutun tornavidayı Strong alırsanız işlemci soketinin altında ve üstünde bulunan plastik am4 braketlerine geçmeli, mandallı, A3120TRA gibi vidalı değil...
  16. Ömer Murat KARACA

Akşam 7-8 gibi siyahını aldım kupon yoktu tabii, 7650'ye geldi, 1000TL de yapıkredi puan verdi 6650'ye geldi. 15 senelik full plastik ARO marka koltuktan sonra müq olacak diye düşünüyorum
  17. Ömer Murat KARACA

Yardım Gorgonx Psular Hakkında Bilgi

7800X3D - 4070S sistem bile 600-650W PSU ile çok rahat beslenebiliyor hocam, 5090 kurulum yapılsa da 1200W GorgonX takılsa evet saçmalık deriz de bu şekilde de iş görüyordur. 750W gorgonX taksa + ev tesisatı da iyiyse sorun çıkarmaz
  18. Ömer Murat KARACA

Yardım Gorgonx Psular Hakkında Bilgi

Zoko, Fazeon, Revenge, Strong gibi bu da fason üretim, ekstra bir çabaya girip de markaya özel ürün üretildiğini düşünmüyorum, kule tipi soğutucularını kullandım güzeldi. Kasa PSU olarak Tier A-B bekliyorsanız tabii ki üzer de iş görür ürünler olduğunu düşünüyorum. Ki bu Fasonların çoğu...
  19. Ömer Murat KARACA

Fanları çöp, Vento ile kıyaslanamaz. Malzeme olarak da önyargılı olacağım ama Dark'ın Vento ile yarışabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca ödeme ekranına gelirsen 650TL kargo ücreti çıkıyor
Geri