Arama sonuçları: *

• Users: tnt1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Android Nothing Phone 1 8/256 telefon 2025 yılında alınır mı ?

2 hali de iyi telefonun. ben depolamayi dolduramadigim icin 128 aldim 256 yi alirsaniz sizi rahat goturur ayrica telefon zaten verimli calismaya odakli gayet guzel bir telefon benim gozumde
  2. T

Android Nothing Phone 1 8/256 telefon 2025 yılında alınır mı ?

hocam yakin zamanda aldim 128gb olanini gayet memnunum hicbir sorunla karsilasmadim amazondan prime avantaji ile 13.500 e aldim
  3. T

Sistemimde hangi parçayı yükseltmeliyim

merhabalar bendede stok fan var linkini attiginiz kule tipi sogutmayi almayi dusunuyorum fakat stok fan ram lerime sifir duruyor baska ram slotu yok stok fan ile ram birbirine deyiyor o kadar yakin bu sogutucuyu alsam sigarmi
  4. T

Çözüldü✓ AULA F75 GİZLİ RENK.

hocam fn+\ tusu ile tek renk moduna gelip fn+tab yapinca beyaz renkten once o dediginiz renk geliyor bende sabit duruyor hep beyazdan once geliyor
  5. T

10.000 tl yi çok geçmeyen telefon önerisi

Merhabalar 10.000 tl çok geçmezse sevinirim çok fazla oyun oynamam oynarsamda basit hafif şeyler oynarım bataryası büyük olursa sevinirim en azından 1-1.5 gün götürsün ortalama kullanımda. nfc 5g falan çok önemli değil ekranın parlaklığı renkleri falan iyi olsun hz çok önemli değil. teşekkürler
  6. T

10.000 bütçe ile klavye önerisi

rs7 pro
  7. T

Öneri Kablosuz mouse önerisi lazım

vxe r1 veya r1se+ alabilirsin se+ olanını almayı düşünüyorum stok yok ama şuanda wraith e sports sitesinde bulabilirsin gayet güvenilir site
  8. T

hangi mouse alınmalı

attack shark x3 kullanıyordum hiç beğenmedim pro hali nasıldır bilemem ama r1 pro max daha iyidir diye düşünüyorum bende r1 se+ alıcam
  9. T

Custom klavye sesine sahip, kablosuz 2-3k bandında klavye önerisi olan varmıdır?

McHose g75 pro diye bir klavye var başlıkta dediğim gibi custom gibi ve %75 ama bu fiyata daha iyileri varmıdır bilmiyorum g75 hakkında bilgisi olan biri düşüncelerini yazabilirmi
  10. T

🔥İndirim 🔥🔥GamePower Ürünlerinde %10 İndirim 🔥🔥

hangi model ve ne zamandır kullanıyorsun bende voldon 7.1 var 1 yıldır kullanıyorum pedler gayet sağlam bi sorun yok
Geri