Arama sonuçları: *

• Users: Ömer Y
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ö

Evden ek iş ve pasif gelir önerileri

Merhaba arkadaşlar halhazırda hem çalışıp hem okuyorum fakat kendi işimi kurmak istediğim için daha fazla paraya ihtiyaç duyuyorum. bunun için evden ek ya da evden ek iş + pasif gelir önerileri verebilir misiniz? hangi işe yönelsem sanal marketing yapabilirim pasif gelir için?
  2. Ö

Ek iş - Pasif gelir önerisi

Merhaba arkadaşlar yaşım 22 ve halihazırda çalışıyorum hemde açıktan okuyorum. hayatımın ilerleyen zamanlarında kendi işimi kurmayı istediğim için daha fazla sermayeye ve birikime ihtiyaç duyuyorum fakat bir türlü hangi konu üzerinden ek gelir ya da pasif gelir elde etmem gerektiği hakkında net...
  3. Ö

Web tasarım ya da grafik tasarım ile diplomasız ya da freelance çalışılır mı?

1727685619 çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. ben dış ticaret okudum bunu 4 seneye uzatıp uluslararası ticaret ve lojistik yapacağım. dediğim gibi mesleğimle alakası hiç yok bu konun ama web tasarım grafik tasarım yani yazılımdan yürümek istiyorum. fikirlerim mantıksız bence de ama sen ne...
  4. Ö

teşekkür ederim fikirlerin için. attığın görsel nedir bu png dosyalarını satıyor musun? kendin mi yaptın? billie görsellerini alabilirim 😅
  5. Ö

haklısın kendimi bu konuda çok geliştirmem gerekiyor. benim düşündüğüm birkaç şey var örneğin kendi e ticaret sitemi oluşturup o site üzerinden ticaret yapmak fakat bunun için sermaye gerekiyor bunun yanısıra tanıdıklarım tam olarak ne yaptıklarını bilmesem de kendi işlerini yapıyorlar yani ek...
  6. Ö

Merhaba arkadaşlar. Ne kadar okuduğum bölümle alakalı olmasa da web tasarım, grafik tasarım ve yazılım gibi konulara ilgi duyup öğrenmeye başladım. öğrenmeye başladığımdan beri çok eğlenceli geliyor ve bu konuda kendimi daha çok geliştirip para kazanmak istiyorum. diplomasız bir şekilde bu işten...
Geri