Arama sonuçları: *

• Users: bugraax
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. bugraax

Kreatin önerisi lazım

merhaba arkadaşlar yarın spora başlayacağım, 189 boy 68 kiloyum 2 aya 17 yaşına giriyorum. hacimli ve keskin bir vücut yapmak istiyorum. bana kaliteli kreatin önerir misiniz? ve başka ihtiyaç duyacağım bir şey varmı? kreatin lazım gibi.
  2. bugraax

Valorant İnternet Kopuyor Ardından Geri Geliyor?

Oyunu sildim yükledim birkaç şey daha yaptım olmuyor çıldırttı beni 1 aydır uğraşıyorum. wi-fi cihazı ile bağlanıyorum bilgisayara.
  3. bugraax

Resident Evil Requiem grafikler pikselleşiyor

denedim olmuyor. tanımım gayet doğduydu bu arada gözlerimizle görseniz katılırsınız ama haklısınız yanlış bir tanım olabilir.
  4. bugraax

nasıl yapıyorduk unuttum anlatırmısın? atmaya da pek gerek yok anlaşılır bi şekilde anlattım hocam ya. ekranda heryerinde böyle eski film dizilerde olur ya pikselleşme gibi değilde nokta nokta ufak ufak ama ekranın heryerinde olan şeyler işte.
  5. bugraax

sorun şu ekranım 1980lerden kalma filmler gibi görünüyor umarım anlatabilmişimdir ve cidden beni rahatsız etti.
  6. bugraax

Kısa aksiyonu bol hikayeli oyun önerisi

yok ya hatta oyunu sildim, çöküp durdu. resident evil requiem oynuyorum şuan.
  7. bugraax

oyunu almadım, öğrenciyim kendime zar zor para ayırıyorum. mecburen fitgirl kullanıyorum.
  8. bugraax

şimdi 2023 remake i indiriyorum, ondan sonra 2 ondan sonra da 3 oynarım galiba telefonum pek iyi değil iyi olsa bile oynayamam diye düşünüyorum.
  9. bugraax

başka oyun öneriniz varmı? oynanış sırası ne oyunun acaba?
  10. bugraax

Enis kirazoğlu çok korkunç diyodu o oyuna ya. konusu ne peki kısaca hocam?
  11. bugraax

Aksiyonu bol oyun önerileri

anladım, PC aldığınız da twd ilk oynayacağınız oyun olsun ve en iyi aaa oyunları yani tlou god of war gibi oyunları sona saklayın derim sonradan çoğu oyun zevk vermiyor oynayamıyorsunuz.
  12. bugraax

Resident evil 4 remake bitirdim ilk defa bi oyun beni bu kadar sardı gerçekten, eskiden asla korku öğesi barındıran oyun oynamam derdim birde. Bana adam akıllı kısa aksiyonu bol hikayesi iyi olan oyun önerisi yaparsanız sevinirim. Oynamaya çalışıp oynayamadığım oyunlar, mafia 1, re2 remake, tomb...
  13. bugraax

TWD teltale serisi var 1. oyununa hayranım hocam kaç kere bitirdim bilmiyorum garip bi şekilde 10 falandır yani. ama bu şuan içine çekemedi gene de devam etmeyi planlıyorum günde 1 saatimi ayıracağım oyuna.
  14. bugraax

1. oyununu oynadım biraz bana göre değil galiba. 1776604197 espri yaptım galiba 😃 1776604249 indirdim remastered versiyonunu ama çekemedi oyun beni içine, 1 saat oldu oynayalı.
  15. bugraax

life is strange 1 den başlayıp full bitirmeyi düşündüm 2 oyunuöu var hikayeyi düzgün ve tamamen anlamak için hangilerini oynamalıyım? metro 1 oynadım yarısını falan bitiremedim. 1776552449 high on life ilgimi çekmedi. Spiderman remastered denedim 5 saat falan ama asla oynatamadı içine...
  16. bugraax

çok çok uzun zaman sonra ilk defa bi oyunu başından sonuna kadar oynadım, resident evil 4 remake. aslında bi kaç ay önce uncharted 4 oynadım ama onun hikayesini falan biliyodum. tlou 1-2 önceden bitirdim, gow 2018 ve ragnarok, ghost of tsushima bitirdim. şuan hangi oyunu oynasam kararsızım...
  17. bugraax

Kesinlikle oynanması gereken düz hikayeli oyun önerisi

beyler Uncharted 4 oynuyorum şuan bu bittikten sonra resident evil 2 remake oynayacağım o bittikten sonra Uncharted diğer oyunlarını oynamaya karar verdim çok sağolun.
  18. bugraax

sabır konusunda başarılı değilim :D 1772809489 uncharted hırsızların mirasını indirmeye koydum oyunun başını ve sonunu biliyorum sadece.
  19. bugraax

aynısından ya 1772808379 oynadım çıldırdım sildim :D
  20. bugraax

ya düz hikaye seviyorum ama o oyunda da sadece yürüyoruz diye biliyorum. aksiyon da lazım. 1772807442 resident evil serileri hakkında hiçbir bilgim yok leon kennedy ve ethan ı biliyorum oynama sıralarına bakıp o seriyede başlayabilirim. 1772807459 bende bende ama şuan bi korkasım geliyor :D
Geri