Arama sonuçları: *

• Users: emirw.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Bütçeni söyle laptop atayım

37.300tl ye ya asus rog strix g16 buldum. 4050 i7 13650hx var hem okul ara ara az da olsa oyun icin almayi dusunyorum
  2. E

2.el telefon önerisi

14t modeli var
  3. E

2.el telefon önerisi

2. El yurt disi kayitli veya server var bilmiyorum, s22 ye 8k dedi telefoncu. Kasasinda cizik var yipranmis biraz. 6k ya vs biraksa alinabilir mi diye dusunuyorum
  4. E

2.el telefon önerisi

Genelde sahibindeni kullaniyorum onerdiginiz bir platform var mi
  5. E

2.el telefon önerisi

Xiaomiye cok girmek istemiyorum ya cekiniyorum biraz 1729931517 İphone da rakibi nedir
  6. E

2.el telefon önerisi

A101 e sifiri 18k ya gelmis 2. Elleri 15 16k ne bicim is anlamadim 1729931365 Xiaomi redmi note 13 pro plus yd dirençli cihazi 13.500tl ye satiyorlar
  7. E

2.el telefon önerisi

Olabildigince guncel bir cihaz dusunuyorum 1729931158 Kamera on planda, tercihiniz ne olurdu
  8. E

2.el telefon önerisi

S22 bulabilir miyim nasil olur 1729930959 S22 dusunuyorum
  9. E

2.el telefon önerisi

Herkese selamlar, 12k ya maks. 2.el de olabilir samsung ilk tercihim tavsiyeniz nedir ?
  10. E

Ücretsiz kargo nasil gonderebilirim

Daha once yapmiş olmam 1729374424 adam gibi soru soruyoruz
  11. E

Ücretsiz kargo nasil gonderebilirim

Herkese selamlar, kargo gonderecekler bana nasil ucretsiz gonderebilirim ? Gardrop uzerinden kontrol ettim ama 60 tl guvence bedeli istiyor
  12. E

Kendimi nasil gelistirebilirim

Herkese selamlar yazilim muh bolumu kazandim ve sunu fark ettim okul disinda cok fazla bos vaktimiz oluyor bu zaman genelde boş seylerle harcaniyor. Kendimi yazilim anlaminda gelistirmek istiyorum tavsiyeniz nedir
  13. E

Flash bellek onerisi

Herkese selamlar, okuma yazma hizi yuksek uygun fiyatli bir sey lazim. 256gb olmali
  14. E

🎉 CS2 YENİ OPERASYON + KASA + UPDATE! (4,7GB) 🔥

Beyler kaç fps aliyorsunuz ortalama
  15. E

Telefonun ekranına kırılmaz cam mı yaptırmalıyım yoksa flim mi yaptırmalıyım

Dostum film kaplat, kirilmaz cam daha cok korur olayina pek katilmiyorum. Bir ara hamama gittim o zaman iphone 6s vardi ben de donemin en iyi telefonuydu. Neyse hamamda da dolabin ust kismima yapmislar rafı 2 metre vardir. Çıkarken uzaniyim derken paat. Kirilmaz cam tertemiz ekran 2 ye ayrilmiş...
  16. E

Bagaj hakkını 1kg aşmam sorun olur mu ??

Herkese selamlar, bagaj hakkimi bir kilo kadar aşiyorum. A jet ile uçacagim. El bagajini hic tartmadim cunku daha onceki ucuslarimda hicbir sekilde kontrol edilmedi. Sizce sorun cikarirlar mi ?
  17. E

Bu paraya bu laptop alinir mi ?

Garanti beklemiyorum hocam da üzmez diye dusunuyorum o yuzden 4050 ye yoneliyorum
  18. E

urunu gorup inceledim hocam parlaklik konusunda gozume carpan bir sey olmadi gayet parlakti
  19. E

Fp degil ama premium bir cihaz istiyorum
  20. E

Fp cihaz degil ama premium hocam icime sindi 1727805229 Hocam nasil bu cihaz sizce
Geri