Arama sonuçları: *

• Users: toknorodro
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Yardım SAMSUNG ODYSSEY G6 ALINIR MI

G6 Oled 360HZ Monitörünü 0 satan bir kişiden almayı düşünüyorum sabaha. kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba bilindik problemler neler tam olarak ilk defa oled bir monitör kullanacağım. şuanda elimde AOC 27" 240HZ 0.5MS bir monitör var
  2. T

Yardım Logitech değişim ürünüm gümrükte takıldı

benim bir arkadaşım da hyperxden kulaklığı bozulunca yurtdışından almıştı yenisini yollamışlardı problem olmadı bize patlayacağı tuttu yine yapacak bir şey yok gibi yazdım cevap bekliyorum
  3. T

aynısını bugün upsi az önce arayarak belirttim 0 ürün olarak yollandığı için ve 30 euroyu geçtiği için yapabileceğimiz bir şey yok dendi bana öyle bir form vs atmadılar fotoğrafta belirttiğim kısma yönlendirdi beni sms ile ordakileri doldurmuştum aradıktan sonra iptal etmişler o kısmı 1750336281...
  4. T

Logitech G Pro X 2 Lightspeed kulaklığımda olan problemi logitech desteğe anlattığımda bana hollandadan müşteri memnuniyeti adına yenisini yolladılar dün yollanan kargo bugün ülkeye giriş yapmış fakat gümrükte takılmış 67.5 euro olarak yazdıkları için UPS'i arayıp sorduğumda noterle vs uğraşmam...
  5. T

Samsung Tab S10 Ultra Servis Rezilliği

05.05.2025 Tarihinde aldığım Samsun Tab S10 Ultra cihazımı hiçbir sorunu olmadan kullanıyordum bir kaç gün sonrasında wifide arada atma sorunuyla karşılaşmaya başladım sadece benim wifimdede değil başka wifilerdede olmaya başlayınca 444 7 711'i yani samsungun müşteri hizmetlerini aradım ve orada...
  6. T

4080 super multi frame gen gözükmüyor

4080 ve 70e 2x olan gelicek yazmışlardı izlediğim videolardada sadece 2xe kadar kullanıyorlar üstünü 5000e özel yapmışlar
  7. T

4080 super multi frame gen gözükmüyor

merhabalar 4080 super ekran kartı ile multi frame gen x2 kullanabiliyor olmamız gerekiyor nvidianın söylediğine göre fakat marvel rivals vs gibi oyunlarda bu ayarlar bende gözükmüyor sürücüleri vs hepsini güncelledim fakat hala ayarlar gözükmüyor dlss var sadece nasıl açabileceğimizi bilen var...
  8. T

Thermalright Soğutmalar

ürünün herhangi bi videosunu bulamadımda üstündeki ekran bilgileri nereden çekiyor acaba bilgisi olan yada video olan varm ıacaba elinde
  9. T

Thermalright Soğutmalar

düz pearless assassin argb var digital black argb almayı düşünüyorum ekran muhabbeti hoşuma gittiğinden ekran kartıyla işlemcinin sıcaklıklarını nereden çekiyor onun için ayrı bir port vs mi var yoksa nasıl alıyor
  10. T

2. el rtx 3080 ti almayı düşünüyorum hala alınır mı ?

mantıklı karar 5600x 3060 12gden 5800x3d 4070 ti super 16g yapmış olucam bakalım nasıl olucak testlerdeki gibi bir sonuç verecekse çok iyi yani dediğim gibi bi tık şanssız biri olarak şansıma güvenemedim nede olsa şans işi 0 olarak alacağımda bozuk çıkabilir yani hiç belli olmaz :D
  11. T

3080 tida mantıklı fakat tahminimce bir satıcıdan sıfır kapalı kutu 4070 ti süper 16gb buldum fiyatta anlaşabilir isek 30 civarına alacağım tahminen 3080in iki katı fakat güncel ve kafa ağrısı olmadan 2 yıl yada 3 yıl ne kadar garantiliyse artık o süre boyunca kafa rahatlığı ve güncellik bir tık...
  12. T

düz ti 30-31 civarında ikinci ellerde ucuz fakat çok uzakda 35 civarına almışken bir kere alıp ti super mi alsam diye düşünüyorum çokda bir farkı yok gibi aslında ama bilemiyorum
  13. T

4070ti açılmamış kutu alıcağım sanırım sahibindende 28 civarına buldum 5 10dan kaçıp başıma dert almakdan iyi gibi gözüküyor hem güncel hemde sıfır olduğundan 4 sene boyunca kafam rahat olur kullandığım süre boyunca
  14. T

amdye pek ısınamadım bi kaç arkadaşımda var yazılım ve başka problemler çekiyolardı en son o yüzden bi tık daha güvenilir olduğundan nvidia daha mantıklı geliyor bir tık
  15. T

bende hiç duymamıştım biraz araştırdım bazı oyunlarda varmış sanırım ama tam çalışma mantığını vs anlamadım temizlik konusunda biraz bende şüpheliyim testlerde verilerin altında vs çıkmazsa ve kartta fiziksel bir şey falan yok ise düşüneceğim
  16. T

valla benimde o şekilde 8 yıl önce açtım kaç tane oyun var ucuz iken aldığım yada artık alınamayanlar falan derken bi ton oyun var. içime bi kurt düşmedi değil
  17. T

aynen öyle bir tık sıkıntı valla, bi kaç ilan ile iletişime geçmeye çalıştım sabah dönüş yaparlar ise devam ederim konuşmaya. aklımda bir tane ilan var msi ventus 3x oc olan hali garantisi bu ay içinde bitecekmiş yazdığına göre. dönüş alabilirsem kendisinden furmark testi vs ve detaylı kartın...
  18. T

aslında isterim fakat en ucuz ikinci el olmasına rağmen 4070ti fiyatı 23k şuanda galax marka. 4070ti'a göre bir tık daha alınabilir olduğundan 3080 ti biraz daha mantıklı geliyor 15k civarına alıp kendi elimdekini 5kdan satabilirsem satarsam 10kya biraz daha götürecek bir şey ayarlamış olurum
  19. T

merhabalar şunda elimde aktif olarak bir 3060 12gb oc ekran kartım var fakat bazı oyunlarda aldığım fps değerlerinden pekte memnun olmadığımdan ikinci el bir 3080 ti almayı düşünüyorum. sahibindende birkaç ilan buldum fakat araştırdıkça aklıma bazı sorular takıldı undervolt vs gibi problemler...
Geri