Arama sonuçları: *

1. merthenics.guler

17 Pro Sarj Hk Soru Hk

Onun yerine pili max 80-90 arasına şarj edecek şekilde sabitle bence pil sağlığı açısından da çok daha iyi
  2. merthenics.guler

17 Pro Sarj Hk Soru Hk

Çok normal telefon kullanılmadığı saatleri analiz eder , şarjdayken pili eskitmemek adına hızlı şarj yerine gücü güne yayarak daha yavaş şarj sağlar
  3. merthenics.guler

Çözüldü✓ Samsung 970 Evo Plus Vs 990 Pro

Evet 2 modelde de dram mevcut 1779448167 Amiral gemisi modeli samsungun üzmez sizi hocam heatsink 4 tb olanı kullanıyorum aşırı memnunum
  4. merthenics.guler

Çözüldü✓ Samsung 970 Evo Plus Vs 990 Pro

Fena kârlı bir değişim olmuş arada 2-3 katlık bir performans farkı var
  5. merthenics.guler

Yardım 17 Pro Sarj Hk Soru.

iOS 26.5 sürümü benim 17 Pro max’te iyi çalışıyor, şarjı da hemen bitirmiyor. Eğer güncel değilse güncelle o sürüne . Bide App Store’dan tüm uygulamaları güncellemeyi unutma, uyumsz ve eski uygulamalar şarjı sömürüyor
  6. merthenics.guler

Play Store Kapalı Beta İçin Kullanıcı Gerekiyor

Eline sağlık indiriyorum indiriyorum şimdi 1779174243 Hocam öğe bulunamadı hatası veriyor
  7. merthenics.guler

Sim Kartım Kendi Cihazımda Çalışmıyor

Türk telekom uygulamasına girip alt taraftaki işlemler kısmından , hat ayarlarına tıklayıp hat resetleme ile resetleyip deneyebilir misin ? 1779098673 Resetleme işleminden sonra telefonu kapat hattı sim 2 ye al hocam o şekilde tekrar dener misin
  8. merthenics.guler

Cihazı 5g den 4g ye alarak deneyebilir misin ? 1779096293 Ayrıca hangi operatörü kullanıyorsun ?
  9. merthenics.guler

Yeni mi yaşadın bu sorunu ? önceden çalışıyor muydu 1779094440 Eğer öyleyse sim 1 4 aylık süresi dolmuş demektir , her sim için 4 aylık kullanım hakkın var 1779094459 Sim 2 yi kullanarak sorunu çözebilirsin
  10. merthenics.guler

S26 İçin Hangi Osmo Mobile

osmo mobile 8 öneririm her türlü işini görecektir , 8p yeni çıktı daha gelişmiş ama tr ye henüz gelmedi 1779094303 insta360 flow 2 pro da çok iyidir onu daha çok tavsiye ederim , daha smooth daha doğal takip ediyor
  11. merthenics.guler

🔥Asus’Un Nostalji Anakartı; Asus Rog Crosshaır 2006🔥

Farklı geldi gözüme , güzel bir ürün alışıldık renklerin dışında renkler iyi hissettirdi
  12. merthenics.guler

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

Veri ekledim güzel olmuş eline sağlık , hız testi olması da ayrıca güzel
  13. merthenics.guler

Çözüldü✓ Ekran Görüntülerim Sarı Görünüyor

Rica ederim hocam, çözümü buradan da paylaşabilirseniz, aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlara da rehberlik etmiş olursunuz
  14. merthenics.guler

Çözüldü✓ Ekran Görüntülerim Sarı Görünüyor

HDR açıkken ekran resmi alındığında sorun yaşamıştım ayarlardan kapatarak deneyebilir misin ?
  15. merthenics.guler

Yardım Iphone 15 Pro Verip iPhone 17 Alınır mı?

İphone 17 ye geçmeniz çok iyi olmuş , 15 pro için iyi fiyat vermişler geçilir bence
  16. merthenics.guler

Amazon siparişimin ücretini kartımdan çekmedi

Bir hatadan dolayı çekmediyse sipariş iptale düşebilir , daha önce başıma geldi mail düştü ödeme yöntemini kontrol edin diye
  17. merthenics.guler

İPhone boya atma sorunu

iPhone 17 Pro Max kullanıyorum, cihazı aralık ayında aldım ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım , yalnız kimyasal içerikli ıslak mendil kullanıldığında cihazda renk atması meydana gelebiliyormuş , ben temizlerken içeriğinde alkol , çözücü vs olan bezlerle temizlemiyorum
  18. merthenics.guler

İPhone çift sim e sim olayı nedir ?

ayarlardan hücresel kısmından e sim eklemesi yapabiliyorsun , turkcellde ve türk telekomda app te qr kodu seçeneği var ayarlar kısmında vodafone bilmiyorum
  19. merthenics.guler

İPhone çift sim e sim olayı nedir ?

iPhone 17 Pro Max cihazımda çift e SİM kullanıyorum ve bence olması gereken standart da bu , cihazdaki fiziksel SIM tepsisinin kaldırılması, batarya boyutunun büyütülmesine katkı sağlamış
  20. merthenics.guler

5G Altyapınız NSA mı Yoksa SA mı Olduğunu Öğrenin!

[H3 id='iPhoneda+300112345+yaparak+ta+renebiliyorsunuz']iPhone'da *3001#12345#* yaparak ta öğrenebiliyorsunuz , androidc cihazlarda *#*#4636#*#*[/H3]
Geri