Arama sonuçları: *

• Users: jaquiex8
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

5 6k bandında günlük kullanım kulaküstü kulaklık tavsiyesi

merebe agalar 5 6k bandında günlük kullanım için kulaklık tavsiyenizi almaya geldim, aklımda marshall major 5 veya sennehiser hd 450bt anc var bu ikisinden siz hangisini tavsiye edersiniz kullanan varsa eksilerini artılarını söyleyebilir mi
  2. J

1000 1300 tl arası kablosuz mouse

kendim kullanmadım bilmiyorum ama temudan şu AJAZZ AJ159 PRO herkes çok iyi falan diyordu bir bak istersen
  3. J

Comnet patladı nereye geçilmeli

burada birkaç ay önce türknete geçmek istiyorum ama adresimde 1k mbps fiber olmasına rağmen en fazla 100 verdiğinden tercih etmek istemiyorum demiştim sonrasında arkadaşlar sağolsun comnetle tanıştırmıştı beni fakat tam benim taahhütüm bittiğinde hepimizin malumu olay oldu ve comnet patladı o...
  4. J

Türkiye geneli bilgi sarmalı denemesi

ne desem boş hocam ne sorular elimde ne cevap anahtarı var
  5. J

500-550k arası otomobil önerir misiniz?

alırsın ford olursun lord hocam ford fiesta benimde şu anda model yükseltmek için satışta olan aracım var fakat benim istediğim değer 600 bandında piyasaya nazaran çok temiz ve düşük km olduğu için
  6. J

Türkiye geneli bilgi sarmalı denemesi

ben bu sabah oldum hocam ama kitapçıklar toplandı sorunuzu ona göre cevaplayabilirim
  7. J

Beyaz Sistemim Sonunda Bitti

benimde beyaz fantezim var hocam gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık şimdiden sorunsuz oyunlu günler dilerim
  8. J

filtre kahve makinesi öneri

1,5 2k arası f/p önerebilecek birisi var mı aradığım tek özellik damlatmaması benim baktığım model şu https://www.amazon.com.tr/dp/B00R04CAH0/ref=asc_df_B00R04CAWA1728547020000/?creative=380333&creativeASIN=B00R04CAWA&linkCode=asn&tag=cimritr-21&th=1
  9. J

FP TABLET GEREKİYOR OKUL VE OYUN İÇİN

https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-papermatte-edition/buy/ oyun kısmını denemediğim için tam bilemeceyeceğim ama 8gb ramli bir tabletin çok üzeceğini de sanmıyorum geri kalan okul iş anlamında tek geçerim hocam piyasada bu fiyat bandında olarak
  10. J

Türknet mi Millenicom mu

çok teşekkür ediyorum hocam tam olarak aradığım cevap buydu
  11. J

Türknet mi Millenicom mu

ama 100ün üstünü sağlamıyor ve bunu niye yapmıyor daha çok onu merak ediyorum 1727879454 maalesef sadece türktelekom altyapısı var tavsiyeniz için teşekkür ederim ayrıca
  12. J

1K YA MOUSE ÖNERİSİ ACİL

instagramda berkanegecs ye bakabilir ve sorabilirsin kesinlikle güvenlidir o yandan problemin olmasın 2. ele temiz ürünü sağlam bir şekilde sağlar
  13. J

Türknet mi Millenicom mu

teşekkürler inceleyeceğim
  14. J

Türknet mi Millenicom mu

internet sağlayıcım türktelekom ve değiştirmeyi düşünüyorum. Sosyal medyada daha güçlü olduğu için hep aklımda türknet vardı fakat dün bir de millenicom'a bakma arzusu geldi ve baktım ilk olarak klasik olacak şekilde altyapı sorgusu yaptım fakat gördüklerimle şaşkındım çünkü türknet adresimdeki...
Geri