Arama sonuçları: *

• Users: user2020x
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Laptop tuşum kırıldı napmalıyım

Laptop klavyesini temizlerken f5 tuşundan ufak bir parça kırıldı, içindeki beyaz mekanizmadan koptu ama tam olarak neresi kırıldı anlamadım çok ufak bir şey, tuş yerine oturmuyor. Klavye fiyatına baktım komple klavye 2-3 k sadece f5 tuşunu nereden nasıl satın alabilirim bilen yardımcı olabilir...
  2. U

Mobil operatörlerin kullanılmış numara satması

3 ay önce aldığım yeni hat kullanılmış numara çıktı. Numara üzerinden bir çok bankaya, paribu, getir gibi uygulamalardan hesap açılmış. Numaranın sahibi ise bu hesaplara girmeye çalışırken bana giriş kodu geliyor. Getir e direkt kod ile giriş yapılabiliyor yani bana gelen kodu girsem adamın...
  3. U

El-Ayak Terlemesine Çözüm Önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi aşırı derecede avuç içi terlemem var, kışın soğukta bile terliyor. Bir işle uğraşırken bileklerimden damla damla ter akıyor. Yks sınavında 120 dk lık sürede 30 dk yı ellerimi pantolonuma silerek geçirdim. Artık psikolojimi bozma noktasına geldi bu durum. İnsanlarla...
  4. U

Türk Telekom magnet çift SIM kartlı telefonda çalışır mı?

Bugün Türk Telekom bayisine gidip aldım orada çalışanlara telefonda kullanacağımı söyledim, olmaz çalışmaz falan dediler satmamak için direttiler baya ( amaç belli internette 1.5 k olan modemi sana 2.5 a kitlemeye çalışıyorlar ) ben de en kötü çalışmazsa kendim modem alır kullanırım dedim ve 200...
  5. U

Hocam ben de bugün aldım ama TT Mobil uygulamasına giriş yapamıyorum, sen nasıl hallettin.
  6. U

Hocam ben de bugün gittim 300 gb olanına 610TL + 70 TL sim kart ücretiyle 680 tl dediler. Senden de ayrı sim kart ücreti alındı mı? Ve ben de senin gibi telefona takıp kullanmayı düşünüyorum hızda düşme vs oluyor mu şu anlık deneyimini anlatabilir misin? Telefona takınca bloke oluyor gibi bir...
Geri