Arama sonuçları: *

• Users: fatih02
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Ryzen 5 5600 + RX 6700XT'den RTX 4000/5000 Geçiş Önerisi - 20-25K Bütçe

6700xt den 5060ti geçmek gereksiz bence
  2. F

Sistem güç alıyor ama ekran gelmiyor

normal çalışan sistemdi ama temizlikten sonra tekrar başlatığımda güç geliyor fanlar dönüyor ışıkları yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor neden olabilir. hdmi kullanıyorum işlemci 5600g ramler 2x8gb ddr4 anakart asus b450m ve 512gb m2ssd var. ekran kartı yok.
  3. F

Modaxwear nasıldır?❗️❗️

Göndermiyorlar uzak durun asla malının arkasında duran mağaza değil. Elime ürün ulaşmadı paramı iade etmiyorlar gasp ettiler resmen
  4. F

400 k civarı otomatik sorunsuz

hocam 400k civarlarına genelde 200-300bin km den fazla olanlar çıkıyor az km olması da önemli değil mi pek anlamıyorum arabadan 1731702186 evet hocam sağdan iyi darbe almış ama yürüründe sıkıntı yoksa açıkçası benim için görüntü estetik vs. önemli değil çok. km si de az geldi fiyatı da iyi o...
  5. F

400 k civarı otomatik sorunsuz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-110bin-km-de-benzinli-bayandan-hyundai-i20-temiz-acil-1209677945/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-alile-araci-1208124464/detay/ bu iksii gözüme çarptı sizin önerileriniz nelerdir. önceliğim otomatik olması ve...
  6. F

20.000 TL ye kasa önerisi lütfen

anakart da 300 tl fark verilerek b450m yapılabilir
  7. F

DDR 4 sistem alınır mı

DDR 5 biraz fazla abartılıyor. aynı fiyata daha iyi ddr4 sistem varsa onu al tabii ki. gelecek için diyorlar da şimdi 3-4 nesil önceki işlemcilerin falan pek kimse yüzüne bakmadığı gibi bundan 2-3 nesil sonra da şimdiki parçalarını kullanmak istemeyeceksin yeniden sistem toplamak isteyeceksin...
  8. F

Fiyatına göre bu sistem nasıldır

hocam oraya da baktım uygu bir şey bulamadım. ya i3 lü i5 li ama eski nesil işlemcilerle kurulmuş sistemler var ya da ekran kartı 1050 1660 falan olan sistemler var onların da işelmcileri çok kötü. işlemciyi temel bileşen olarak düşünüyorum o yüzden minimum ryzen 5600 olsun diye düşünüyorum...
  9. F

hocam kargo ile alıcam güvenilir olması da önemli. kargo ile gönderim yapan bilgisayarcı esnaf dükkanları vs. oalbilir. bu sistem sıfır diyor ve 2 yıl garantili diyor satan kişi. başka öneriniz varsa link alabilir miyim? ayrı ayrı toplamak yerine hazır sistemli daha uyguna geliyor sanırım. buna...
  10. F

ayrıntılı modelleri yazmamış ama ikiside gamx marka hocam. bir de soğutucu yok sanırım onun için bu işimi görür mü? https://www.pttavm.com/amd-wraith-stealth-islemci-sogutucu-p-943464959?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.98.8
  11. F

merhabalar öncelikle ryzen 5600 mpk a520m anakart 16gb DDR 4 ram 32000 mhz 120 gb ssd 600wat güç ve rgb kasa 7500 Tl nasıldır sizce? sanırım buna işlemci soğutucusu gerekecek yoksa kapanıcak işlemci? bir de ekran kartı alacağım. fiyatına göre yorum alabilir miyim
Geri