Arama sonuçları: *

• Users: morpx16
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Samsung Telefon Tavsiye ve Yorum

Benim tavsiyem beklemendir ama maddi durumun çok iyi değil ise S24 Ultra almalısın fakat köşeli telefona alışman oldukça zor ve rahatsız edici olacaktır, s21fedeki gibi telefonun kenarları olacaktır.
  2. M

2. elden iphone alacak varsa yardımcı olabirim

14-15bin arası oynar
  3. M

Dik saç nasıl düzeltilir

Benim arkadaşımdada saçının arkası, üst tarafı diken gibi dikti. 3e vurdu saçının hala diklik var, ama kısa olduğu için belli olmuyor. Saçını 3e vurman kısa süreli bir çözüm olur.
  4. M

Doping hafıza alınır mı?

Hocam derslerden eksiklerin yoksa sadece soru çözmen düzenli bir şekilde yardımcı olur.
  5. M

Yardım telefon önerisi 25 35 max

Hocam ben S23 FE alıcağım fakat eğer alabilecek olsam S23 alırdım fiyat performans ürünü, ürünün hiç bir eksiği yok neredeyse.
  6. M

Kredi Kartı Vergileri Geliyormuş, Düşüncelerinizi Paylaşırmısınız?

Hocam siz beni yanlış anladınız bilgi doğrumudur, bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız demek istemiştim.
  7. M

Orjinal Telefon ve Yenilenmiş Telefonların Farkı Nelerdir?

Bir buçuk senedir yenilenmiş iPhone 7 kullanıyorum telefonumun bataryası orjinali ile değişmişti 93tü pil gücü fakat pil gücü 53e düştü 4,5 aydır da 53 pil gücü. Şarjı eskidende hızlı bitiyordu fakat artık telefonda 1 saat bile instagramda dolanamıyorum.
  8. M

Kredi Kartı Vergileri Geliyormuş, Düşüncelerinizi Paylaşırmısınız?

Kredi Kartı vergileri çıktığı hakkında bir kaç şey duydum doğrumudur, bilgilerinizi paylaşırmısnız?
  9. M

Orjinal Telefon ve Yenilenmiş Telefonların Farkı Nelerdir?

Yeni telefon alacağım için orjinal ve yenilenmiş arasındaki farkı merak ettim. Yenilenmiş fiyatına değer mi, alınır mı?
  10. M

KÖFTECİ YUSUF Açıklama Yaptı! Domuz Eti Kumpas mı ?

Aynen kardeşim sana katılıyorum ama bu olayı Köfteci Yusuf ile anlaşıp yaptıklarını hiç düşünmüyorum çünkü ismi temize bile çıksa adı bir kez kirlenmiş. İnsanların içinde birazda olsa şüphe olduğu için gitmenler olacak. Gündemi değiştirmek için çok güzel konular ortaya atıyorlar, halka din ile...
  11. M

Araba alma hakkında?

Hocam Peugeot 206 1.4Hdi alabilirsiniz ilk araba olarak iyi gidebilecek iyi bir araba. Fakat bakımlarını aksatırsanız size çok problem çıkarabilir. Hem de benzinli bir araç olduğu için parça için ücretleri gayet iyidir.
  12. M

Siz olsanız hangi arabayı alırdınız? range porsche

Aynen dediğin gibi sen iyi sürsen bile eğer nasibinde yoksa kaza seni buluyor bu yüzden bunu düşünmende fayda var.
  13. M

bu arada almadan önce eğer Allah korusun yaşayacağın büyük veya küçük kazalarda arayacağın parça zorluğunuda düşünmeyi unutma.
  14. M

O gözleri porsche’nin farları tahrik etmiycek de ne edicek. Dış görünüşe bakarsanız gayış gibi bi araç içinde yatan motor da iyi eğer genç işi bir araç istiyorsanız Porsche’nin arazi araçlarıda dediğiniz gibi hem cayanneler hemde macanlar çok iyi makineler.
  15. M

Kardeşim ben senin yerinde olsam ikiside almam ama küçüklük hayalim diyorsan alabilirsin. Fakat eğer bu arabalarla kaza yaparsan parçalarını bulmak oldukça zor olucaktır. O yüzden binmek için bir araba alıcaksın anladığıma göre arazi aracı gibi bir araç istiyorsunuz mercedes glc veya volvo xc90...
  16. M

Öneri Araba önerisi 500 600k

Fiat Linea 1.3 Multijet Pop Euro 5 alabilirsiniz. 5 senedir kullanıyorum. 5.5 Litre civarı yakıyor. Bakımını iyi bir şekilde yapıyorum, saniyeye senede 1 anca gidiyorumdur bakımlar dışında.
  17. M

Ford Focus'un hangi paketi alınabilir?

Evet en dolu titanium ama style a yeni model düşük km hatasız bulunabilir. Bu araçta size masraf kolay kolay şıkarmaz
  18. M

Ford Focus'un hangi paketi alınabilir?

bu fiyata bulabileceğiniz paket style pakettir. Gayetde iyi bir paket bence genel kullanım için iyidir.
  19. M

Samsung Galaxy S22 mi Samsung Galaxy S23 FE mi Alınır?

Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz, kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
  20. M

Samsung Galaxy S22 mi Samsung Galaxy S23 FE mi Alınır?

S23 FE banada cazip geliyor ama ekran çerçeveleri çok büyük diyorlar. Telefonda hoparlörde cızırtı geliyormuş, bunlarda beni tedirgin eden konulardan.
Geri