Arama sonuçları: *

• Users: Muffasa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Assasins Creed Valhalla Türkçe yama

Ufak bir araştırma yaptım makineçeviri diye güvenilir bir site buldum fakat onu da indirebileceğim yeri bulamadım yardımcı olur musunuz?
  2. M

Cloud III S Wireless - ARC Raiders İçin En İyi Ses Kasma Ayarı

Elimde Cloud 3 S Wrieless kulaklık var ve şu sıralar aktif olarak ARC Riders oynuyorum ve tek bir derdim var, daha iyi ses kasmak.Şu anki ayarlarımla sesler biraz karışabiliyor, dikey seslerde (üst kat-alt kat ayrımı) bazen sorun yaşıyorum.Adamın tam olarak nereden sıktığını ve nereden geldiğini...
  3. M

Arc Riders Paket Kaybı

superonline fiber 1000 mbps kullanıyorum, modem de normal verdikleri modem, modem değiştirilmiyordu sanıım öyle söylemişlerdi kurulum yaparken
  4. M

Arc Riders Paket Kaybı

Arc riders oynarken sağ tarafta 3 tane üst üste kağıt resmine benzer bir resim çıkıyor sarı ve kırmızı sekilde, iternetten araştırdığımda paket kaybı olduğunu buldum ne yapmalıyım bu durumu çözmek için, normalde ufak ufak takılmaları var gibi hissettiriyor fakat bir kez hilç yürütmemişti olduğum...
  5. M

10 Yıllık Emektar TN Panelden 2K Fast IPS’e Geçiş: F/P Monitör Önerisi

biraz paraya kıyıp 4k falan almalı mıyım sizce
  6. M

10 Yıllık Emektar TN Panelden 2K Fast IPS’e Geçiş: F/P Monitör Önerisi

Selamlar Donanım Arşivi ailesi, Yaklaşık 10 yıldır ViewSonic’in emektar 144Hz TN panel monitörünü kullanıyorum. Artık emekliye ayırma vaktim geldi ve 2K Fast IPS bir monitöre geçmek istiyorum. Bütçem çok yüksek değil, bu yüzden tam bir fiyat/performans ürünü arıyorum. Ancak "F/P olsun" derken...
  7. M

60k bütçe ile toplama pc tavsiyesi (beyaz)

60kya monitör ve sistem dahil pc toplamak istiyorum tüm ğarçalar konusunda yardımcı olur musunuz,akvaryum kasa olsun fp olsun birde sistem.
  8. M

İşlemci Nasıl test edilir

ooct ile test ettim ve bu sonucları aldım, normal mi, sıvı soğutma ile değiştirmeme gerek varmı soğutucumu
  9. M

Ryzen 5 7600X ısınmaması için Phantom Spirit den sıvı soğutmaya geçilir mi?

elimde tf7 ve gd 66 var suan gd66 yeterli olur mu? ve undervolt yapmak performansı nekadar düşürür
  10. M

eskiden 80 derece 85 derecede çalışıyordu hep curve optimizeri açtım biraz düştü, mesela şuan arkada lol clienti ve opera açık 50-60 derece suanda eco mod da açık
  11. M

Merhaba herkese, Yaklaşık 5 aydır AMD Ryzen 5 7600X işlemcimi Thermalright Phantom Spirit 120 hava soğutucu ile kullanıyorum. Ancak işlemcinin doğası gereği yaşadığım yüksek sıcaklıklar beni rahatsız ettiği için sistemi başından beri eco mode açık şekilde kullanmak zorunda kalıyorum. Termal...
  12. M

İşlemci ısınma problemi R5 7600X

discord kullanıyor musunuz curve optimizer i yaparken sorun yaşıyordum ben sürekli
  13. M

phantom spirit te arkadaki egzoza veriyor
  14. M

kasanın tüm fanları dışarıya hava verir vaziyette suan içeri alan yok, acaba ondan mı, kasam gametech prime v2
  15. M

nasıl buakdar eminsiniz sadece işlemci bozuk falan olabilir mi acaba, ve montajın neresinde hata yapmış olabilirim
  16. M

evet cıkartmıştım o bandı ve evet tüm montajı ben yaptım, 1767704621 internette boşta 40 derece gibi testler var o soğğuıtucuyla ben ecoda 70 75 görüyorum
  17. M

7 aydır Ryzen 5 7600X işlemci kullanıyorum ve soğutucum Phantom Spirit 12 çift fanlı kule stipi soğutucu ilk kurduğumda sıcaklığı 95*100 dereceleri görmüştü testlerde bende hemen kapatmıştım performans testini, ardından LoL'de Valorant'ta 90 95 dereceleri görünce eco moda aldım işlemcimi şu an...
  18. M

Kulaklık önerisine ihtiyacım var kablosuz

Onun dışınca önerebileceğiniz kulaklık varmı,konfors cok önem veriyorum
  19. M

Kulaklık önerisine ihtiyacım var kablosuz

5-7K bütçem var, konforun ön plana çıktığı bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum, eski kulaklığım HyperX Cloud3 Wireless'di kırıldı, aynısını almalı mıyım acaba diye düşünüyorum. Bir de Cloud 3 S falan cıkmış farkı nedir, yardımcı olur musunuz?
Geri