Arama sonuçları: *

• Users: canovzki
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. canovzki

Televizyon Kanal Ayarlama Yardım ?

Hocam yazdım yok NeXT ye-58
  2. canovzki

Hocam ben bu işi çözemedim özelden destek alabilir miyim sizden
  3. canovzki

Arayüzde bulamadım ?
  4. canovzki

Allah aşkına yardımcı olun kayınbabam ve babam geliyor misafirliğe televizyon kanallarını bulamıyorum vasıfsız evlat olmak istemiyorum bu kanalları nasıl ayarlayabilirim NeXT marka android tv kullanıyorum binada bir kablo var duvardan çıkıyor ondan kanalları alıyorum ama kurulumu yapamadım
  5. canovzki

Leptop Ekran Kartını Görmüyor

Hocam 2 senedir yaşıyorum bu problemi bu bilgisayarda bir hata olabilir oyuna giriyorsunuz çok basit bir oyun how to fish mesela 5 dakika sonra oyundan attı bu hata ile
  6. canovzki

Leptop Ekran Kartını Görmüyor

Merhabalar Dell gaming g16 serisi leptopum oyuna girdikten 2-3 dakika sonra oyundan atıyor ve ekran kartını görmüyor yeniden başlattığımda ise bir hatayla karşılaşıldı diyor neden yapar
  7. canovzki

Taahütsüz Ev İnterneti

Ver müdür
  8. canovzki

Düğün Konvoyu Araba Arkası Sözler

Arkadaşlar İyi Akşamlar diliyorum, 21 Ağustos Cuma günü düğünüm var Hatay İskenderunda müsait Olan arkadaşlarımı beklerim... Arabaların arkalarına yazı düşünüyoruz ama güzel ve eğlenceli olsun istiyoruz tavsiyelerinize açığım Askeri personelim bu konularla alakalı da olabilir :))
  9. canovzki

İki Laptop Karşılaştırması

Hocam o kadar zengin değiliz :D ama baştacı eyvallah
  10. canovzki

Hocam birinin 2k ekran olması diğerininde 360 hz olup daha büyük ekran olması cezbediyor ama 4060 serisi biraz daha güncel kalıyor
  11. canovzki

Evimde 2 adet laptop var [H3 id='Dell+Gaming+G16+G76302401010U+i7-13700HX+16+GB+512+GB+SSD+RTX4060+16+2K+QHD+Gaming+Laptop']Dell Gaming G16 G76302401010U i7-13700HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" 2K QHD Gaming Laptop[/H3] [H3...
  12. canovzki

Online Oyun Önerisi İstiyorum

Hacı bende şu an o moddayım Bombom adlı tarayıcı oyuncusuna başlamayı bile düşünüyorum çünkü farklı bir arayış içerisindeyim pubg cs hepsini atladım kafam çok karışık
  13. canovzki

Televizyon Arıyorum Yeni Evlilik

Hocam televizyon geldi servis çağırdım kurulum yapıldı televizyon hasarlı çıktı. Amazonu aradım ve değişim talep ettim iade olarak alabileceklerini söylediler. İade için talep oluşturduğumda da ücetinin 2-3 hafta içinde yatacağını söylediler. Beyler çok saçma değil mi zaten kıt kanaat almışız...
  14. canovzki

Hocam ço teşekkür ediyorum Allah razı olsun askı aparatı çıktı mı kutunun içerisinden? 1782159996 Allah razı olsun sağolun varolun
  15. canovzki

Arkadaşlar yeni evleniyorum malumunuz para bitti bu süreç insanı çok yoruyor https://amzn.eu/d/0a7v27wi Şu televizyonu buldum siparişte verdim ama daha iyi Fp bulabileceğim bir ürün var mıdır?
  16. canovzki

Yeni Evleniyorum Yatak Alacağım Sağlık Problemim Yok

HOCAM LİNK ALABİLİR MİYİM 1781988383 HOCAM 50K BEE
  17. canovzki

https://www.yatasbedding.com.tr/tr/five-z-p-121157 https://www.yatasbedding.com.tr/tr/cool-wool-p-1369183 @Leon_Was_Here @Michael_Scofield Arkadaşlar ikisi arasında kaldım ne tavsiye edersiniz çok fark yoksa fp olanı alayım? 1781987014 Hocam deneyerek bir anlam veremedim
  18. canovzki

Arkadaşlarım, Dostlarım yazan herkese teşekkürlerimi iletiyorum ilgilerinize...
  19. canovzki

Arkadaşlar selamın aleyküm, yeni evleniyorum askeri personelim yerde dağda taşta yatarım hiç problem yok yatak almak istiyorum neler tavsiye edersiniz
Geri