Arama sonuçları: *

• Users: mertcgrmk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

EXVEGA Vesta ikinci el 4500 tl alınır mı öneri

Koltuk alacaktım sonra ikinci ellere bakınca 4500 TL'ye EXVEGA Vesta 2024 koltuğunu buldum genel internet yorumları güzel ama parayla yorum yaptırıyorlar diye bir yorum gördüm kullanan ya da kullanmış olanlar fiyatı gözönüne alarak yorum yapabilir mi acaba ya da bu fiyat civari bir koltuk önerisi...
  2. M

25000tl gündelik kullanım için video editi ve oyun için bilgisayar

Ablam için bilgisayar alacağım önereceğiniz kullandığınız bilgisayarları atar mısınız https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJW2LC2N?ref=cm_sw_r_apan_dp_ZGW8RK0WVGEAQ8AFF45C&ref_=cm_sw_r_apan_dp_ZGW8RK0WVGEAQ8AFF45C&social_share=cm_sw_r_apan_dp_ZGW8RK0WVGEAQ8AFF45C&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 şu anlık...
  3. M

27'' max 5k curved olmayan monitör önerisi(kendi monitörlerinizide atabilirsiniz

Sebebi çoğunlukla oyun oynamak için kullanmayacağım bu yüzden ekran boyutundan düşüp hz olarak daha iyi bir şey almak yerine daha büyük ama hz düşük olanı tercih etmek istiyorum 1733394595...
  4. M

27'' max 5k curved olmayan monitör önerisi(kendi monitörlerinizide atabilirsiniz

Oyun oynuyorum fakat ilk önceliğim oyun için olmayacak sebebi bütçe. Çok yüksek bir bütçem yok bu yüzden hz oranı yüksek falan diyemiyorum :/(. Listemde olan birkaç monitörü aşağıya linkleyeceğim yorumlarınızı yaparsanız çok mutlu olurum ya da önerdiğiniz varsa. 27 inç olması en öncelik şu anda...
  5. M

Leneovo loq alınır mı??

Kanka yaklaşık 1 saat önce sipariş verdim ben mantıklı geldi şu anda alınabilecek bu bütçeye en mantıklı bu
  6. M

40.000 TL civarı 4060lı bilgisayar yazılım müh + oyun

anladığım kadarıyla ekran kartı watt değeri düşük bunların
  7. M

40.000 TL civarı 4060lı bilgisayar yazılım müh + oyun

Bir çok konu olduğunu biliyorum bu bütçe civarında çoğunu inceledim biliyorsunuz ülkede bilgisayar almak bile dert her şeyi okey olsun istiyorsunuz. Yazılım ve oyun için laptop bakıyorum bütçe gereği 4060lı bakıyorum üniversiteye de götürebileceğim önerebileceğiniz şu anda alabieceğim ya da...
Geri