Arama sonuçları: *

• Users: Bekir12
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

2K(1440P) Monitör Tavsiyesi Lazım

Ona da baktım peki Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF ne düşünüyorsunuz ? 1729422277 Tamamdır teşekkür ederim sanırım asus veya msi arasında bir seçim yapacağım.
  2. B

9.800 olmuş ama inceleyeceğim. 1729422048 Tamamdır hocam teşekkür ederim bütçemi bir tık aşıyor ama dikkate aldım 1729422077 O Asus dışında bir tık daha ucuz önerebileceğiniz bir monitör var mı ?
  3. B

Hocam bunları tavsiye etmeniz sebebi varsa onu da yazar mısınız ?
  4. B

Arkadaşlar merhaba, araştırıyorum araştırıyorum bir sürü monitör var ve okuduğum her yazıda herkesin bir fikri var bir türlü karar veremiyorum şu an aklımdakine en yakın monitör Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF çok ciddi anlayan birinden tavsiye lazım BÜTÇEM 10 bin lira lütfen bir öneride...
  5. B

Yeni Bilgisayarım İçin Görüş

Hocam sıkıntı olmazsa son bir şey daha soracağım elimde şu an 5700XT'li bir sistem var bana göre bu sisteme geçmeye değer sizce değer mi ?
  6. B

Hocam dikkate aldım ama 2 sorum var attığınız site güvenilir midir ve hangi anakartı seçtiğinizi anlayamadım. 1728905664 Aynı hedefle alıyorum
  7. B

Tamamdır yazdım kenara sağ olasın.
  8. B

Kasa ve psu toplam 3500 tlyi geçsin istemem açıkçası şöyle bir şey var onu düşünüyorum DeepCool CC560 V2 700W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
  9. B

Tamamdır fiyatları yakınmış tavsiyenize uyucam ben de emin değildim Twinmostan. 1728905011 Yok hocam hafife almıyorum da bütçemden dolayı kısıntı yapmam gereken yerler orası gibi hissettim yani rgb özelliği vs gibi şeyler olmasa da olur yoksa pcyi rahat çalıştıracak bir şeyler almayı...
  10. B

Merhaba arkadaşlar, yeni bir pc toplamayı düşünüyorum parçaları aşağıya yazacağım fiyat oynamadan şunun yerine şunu alabilirsin gibi önerileriniz veya parçalar hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Anakart : MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX İşlemci: AMD Ryzen 5 7600...
Geri