Arama sonuçları: *

• Users: Lyrich
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Yardım HARD DİSKİM SAĞLAM AMA STEAM DA OYUN YÜKLEMİYOR

akşam eve gidince bakayım hocam şuan işteyim ama 1 2 ay önce bakmıştım bir sorun yoktu
  2. L

Yardım HARD DİSKİM SAĞLAM AMA STEAM DA OYUN YÜKLEMİYOR

Arkadaşlar birkaç hafta önce hiçbir sorun yoktu format attım ve şuan staemdan ets yüklemeye çalışıyorum hatalı disk diyor %50 ye kadar devam ettirdim dosyalar yükleiyor ama steamda bozuk veya hatalı disk diyip yüklemeyi durduruyor ama durdurana kadar dosyaları indiriyor başka bişey indirmeye...
  3. L

30k bütçeli her şey dahil sistem önerisi.

tamamdır hocam
  4. L

KASA FANLARIM ÇALIŞMIYOR ACİl

hocam switchleri kontrol et sağ en alttakileri takılı mı yoksa yanlışmı taktın bak eğer fan bağlantıların molex ise arkadan bak molex bağlantılara çıkmış olabilir 1734642108 ve kasanın tüm kabloları anakarta takılımı bak bakalım
  5. L

🔥İndirim İNSURGENCY SANDSTORM EPİC GAMES'DE 52 TL

abimgil oynuyor ben oynamadım ama ınsugency nin üstüne tanımam ya oyuncuların az olması güzel bişey aslında fazla kafa yormuyo
  6. L

Çözüldü✓ Bilgisayar Güç Kesildikten Sonra Açılmıyor

hocam power switchlerin yerini değiştirmediyseniz başka yerde arayın usb power kablolarına bakın veya işlemcinin sokete tam girdiğinden emin olun tam oturmamıtşa olabilir
  7. L

ĞSOLĞSKODGKOĞSDGKOĞSDGOĞSDGKOĞKOLĞSGDOĞKLSDGOĞK patladım ama heyecanlı ya
  8. L

Çözüldü✓ Bilgisayar Güç Kesildikten Sonra Açılmıyor

ramların yerini değiştir bios pilini çıkar tak power switchlerini tak çıkar çalışır
  9. L

Öneri Bilgisayarım hangi oyunlarda yüksek fps verebilir?

rica ederim ne demek
  10. L

Öneri Bilgisayarım hangi oyunlarda yüksek fps verebilir?

Can You RUN ıt sitesinden bakabilirsiniz https://www.systemrequirementslab.com/cyri
  11. L

6 aylık hocam yinede sor belki işi düşer kasanın jelatinleri duruyor daha
  12. L

2.el nasıl bir sistem almalıyım?

x le dahah uygun olur hocam oynatır
  13. L

aynen test çok önemli ama yinede kendi elinle test etmen daha sağlıklı adam güvenilirse alırsın
  14. L

Termal Macunu Biraz Fazla Kaçırdım

peçete ile veya gözlük bezi iel temizleyebilirsin yinede söyleyim komple temizliceksen x şeklinde fazla kaçrmadan sür heryere dağılır zaten.
  15. L

anladım hocam yinede sen bilirsin ama pek bulaşmazdım 2. ele çünkü adamlar test ederken içinden geçiyor sonra az kullanıldı diye satıyor bütçeni arttırabiliyorsan arttır derim yinede 3 4 k
  16. L

https://www.gamegaraj.com/grup/tum-hazir-sistemler/?orderby=price&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI89fcmquzigMVgGpBAh2_gjo_EAAYAiAAEgJ2rPD_BwE hocam burası uyguna geliyor ilk sistemimi burdan almıştım monitörle birlikte 18 civarı almıştım 2. eldense o fiyatlara sıfır alın derim sıkıntı çıkma oranı...
  17. L

hocam gidiyosun incehesapa 15bine 3060 2060 lı sistemler var işlemcin ekran kartını güzel beslerlse ozaman etsyi full ayarlarda oynayabilirsin r5500 le 3060 güzelgider veya 2080 süper güzel gider 17 18 k yaçıkarsan 4060 lı sistemlerde var 5600 060 ömür boyu götürür
  18. L

hocam benim sistemi 33 e veriyim size r5 5500 rtx msi 4060 msi b450 mk 2 pro max jamesdonkey 720 4 sürücülü rgb kulaklık msi spatium m450 500gb ssd 3300/2300 MB/S msi mag forge m100a rainbow kasa t force 16 ram3600mhz performax gaming xetro comfort red switch kalvye lenovo m300 beyaz mouse...
  19. L

yok o full paket ve değişik bi sürüm diyebiliyorum
  20. L

aynen öyle zaten gerçekçi olmasının sebebide 1 veya 2 mermiyle ölünebilmesi ama dediğiniz gibi yavaş oyun yinede zevkli 1734555636 hocam evet yok ama bf aşırı arcade çok hızlı dediğim gibi 2 dk hayatta kalamıyorsun jet aldığım halde max 4 5 dk havada kaldım aşşağı bile inemiyorsun bf1 falan...
Geri