Arama sonuçları: *

• Users: script
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

7500-8000₺ 24'' Monitör Önerisi

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27aqml5a-27-300hz-03ms-hdmi-dp-elmb-type-c-free-sync-g-sync-pivot-hdr10-qhd-fast_u30241 Belirttiğin fiyatın üstünde ama itopyada indirimli mükemmel bir monitör bu fiyata daha iyisi varmıdır bilmem. Ayrıca bilgisiz değilim sadece güzel bir fırsat ürünü...
  2. S

7500-8000₺ 24'' Monitör Önerisi

https://www.itopya.com/msi-mag-242f-238-200hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u29762 fiyatına göre gayet iyi gözüküyor birde sen bak kral
  3. S

Asus rx580 var bende ve sürücü çöküp siyah ekran veriyo

yok yine aynı sorunlar
  4. S

win 11 de 25.8.1
  5. S

Siyah ekran sonrası zaten uygulaması hata veriyo tekrar sürücüyü 0 layıp kuruyorum siyah ekran yiyene kadar sorun yok sonra tekrar aynı sorunlar. Sürücü çöktüğü için siyah ekran yediğimi düşünmemin nedeni bilgisayarı tekrar açtığımda 02 fps olarak oyunda görüyorum. Tekrar tekrar kurmaktan bıktım...
  6. S

Çözüldü✓ Siyah ekran ve donma sorunları

Oyun testi de iyi geçti şimdilik problem yok teşekkür ediyorum tekrardan kralsın
  7. S

Trojen bulundu ve başka şeylerde buldu ben daha yeni format attığım için şüphelenmemiştim kralsın. Şimdi test edecem şuan temizledikten sonra ana ekranda bir donma olmadı oyun testi sonrası da siyah ekran yemezsem tamamdır.
  8. S

HW monitörden ısıyı kontrol ediyorum ve görev yöneticisini kapatıp donma anına geldiğinde yine kontrol ediyorum bir sıçrama yapmıyor ama görev yöneticisini açtığım anda cpu kullanımı %90 dan normal değerine doğru iniyor.
  9. S

Ekran kartım asus rx580 güncellemeler yapıldı. Bios güncel. İşlemci ryzen 5 2600x termal macun değişimi yapıldı ısı sorunu yok. Ekran kartında da ısı sorunu yok. Farkettiğim bir detay var donma anında görev yöneticisini açınca sistem düzeliyor ve anlık cpu kullanımını %90 hatta %100 gördüğüm...
Geri