Arama sonuçları: *

• Users: 3aslan1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. 3

Asus tuf 301 kasadaki argb fanları nasıl ayarlarım

asus tuf 301 kasa var 4 argb fan mevcut asus armory den ve ya asus sync den ayarlanmıyor ana kartım h610m k ddr5 1729983838 aura sync özelliği mevcut ram sıvı soputucu argb lerini kontrol edebiliyorum ama fanları kontrol edemiyorum kasa tuşundan yapıyorum
  2. 3

Çözüldü✓ HAZIR PC ALDIM 5 FANDAN 1 TANESİ DÖNÜYOR

kanka ben toplamadım hazır aldım sistemi oyun oynayıp denedim yine açılmıyor :D kafayı yicemmmm 1729866746 kanka onları da denedim hepsi tam oturmuş ve fotonun ortasındaki kontrolcüye bağlılar 2 vida görünüyor ona bağlı hepsi 1729867838 Kanka senin mavi halka içine aldığın şeyleri ben tek tek...
  3. 3

Kontrölcü var arkada tüm fanlar ona bağlı acaba bu derece artınca otomatik mi çalıştırıyor ( ama işlemci yük altında olmasa bile çalışır dimi )
  4. 3

HAYIR ÖNDEKİ 3 FANDAN 1 TANESİ DÖNÜYOR , EKSOZ DÖNMÜYOR,İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU DÖNMÜYOR
  5. 3

HAYIR TOPLAM KASADA 5 FAN VAR SIVI 1 FANLI
  6. 3

EVET İŞLEMCİ SOĞUTUVU BİLE DÖNMÜYOR
  7. 3

RAZER BLACKWİDOV V4 HARFLERİ FN TUŞUNA BASMAAN KULLANAMIYORUM

RAZER KLAVYE ALDIM AMA TUŞLAR KENDİ KENDİNE DEĞİŞİYOR _FN_ TUŞUNA BASMADAN -D_G_P- HARFLERİNİ KULLANAMIYORUM NE YAPMAM LAZIM AYRICA RAZER YAZILIMINI ÖĞRETECEK VAR MI ?**?
  8. 3

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM ASUS SİSTEM TOPLADIM SİVİ SOĞUTUCU DA VAR AMA SADECE BİR ADET FAN ÇALIŞIYOR NE YAPMAM LAZIM ??????
  9. 3

Çözüldü✓ İnce Hesaptan Hazır sisten alınır mı

Gittiği yere kadar giderim memurum sıkıldığım için alıyorum hem kışta geliyor öyle işte upgrade yapmam yüksek ihtimalle
  10. 3

Sistem de ddr5 bu arada söylemeyi unuttum
  11. 3

1729196152 Hemen bakıyorum ilk kez bi foruma kaydoldum öğrenmem gerek bazı şeyleri
  12. 3

Çözüldü✓ Monitör önerisi i5 12400f,4060 8gb sistem toplayacağım

Arkadaşlar tekrardan merhaba, başlıktaki gibi i5-12400f , 4060 8gb sistem toplayacağım sizce hangi monitörü almam lazım 24 inç tercihim biraz önerirseniz sevinirim YouTube de hep tanıtım videosu var :(
  13. 3

Sistemi i5-12400f'e düşürmek mantıklı mı darboğaz olmaz diye düşünüyorum ve sistemi ayrı ayrı toplasam 6K fark Ödemiş olacağım yani her türlü mantıklı uzun zamandır araştırıyorum, daha ucuzu elbette olabilir 20K gibi ama benim söylediğim sistemde vida bile asus marka takıntım var gidip de bi...
  14. 3

Arkadaşlar merhaba, ince hesapta Asus temalı sistem var ilk mesajım link atmak serbest mi bilmiyorum. Her neyse i5-12600kf Asus 4060 v2, Asus sıvı soğutmalı,Asus tuf 301 kasa, Asus psu 550W her şey asus ama ince hesapdan almak güvenilir mi bilmiyorum fiyatı 26K
Geri