yok onaylanmadı ve ayrıca o ekteki yorum benim yorumum değil başkaları da var bundan rahatsız olan bilerek geciktiriyorlar iadeyi sanırım işletiyorlar parayı
ekteki durumun aynısını yaşıyorum amazon diye diye öve öve bitirmedikleri firma ürünü iadesi için cebimden para vermemi söyledi ilk başta bunu bir şekilde hallettik şimdi de ellerine 5 gün önce ulaşan kargonun iadesini bekliyorum 14 güne kadar sürebilir diyor canlı destek
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/942749-945493-948199/asus-rog-strix-xg27ucs_msi-mpg-274urf-qd_cooler-master-tempest-gp2711/
Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım detaylı araştırmalarım sonucunda sizin tavsiyeniz nedir
uzun uğraşlar sonucu alabildim iade kodunu amazonda kadın temsilciler çok sallıyor onu farkettim bu sefer bi erkek çıktı 2 dakika sonra iade kodu verdi
3 hafta bekletemezler alla alla 2 hafta sonra onaylanmaz ise direk yatırıyorlar diye biliyordum
1732212693
yok kod vermiyor verse gidicem sorun değil ya vermiyor ama öde kargonun parasını faturasını bize at diyor
hala çözüm sağlamış değiller ısrarla kargoya siz verin faturayı bize atın hediye çeki olarak gönderelim diyorlar amazon amazon dedikleri bu mu gerçekten ya
şimdi tekrar
o başka bir şey diyor müşteri temsilcisi biz size iade kodu göndericez diyo pazar gününe kadar amazonun bu kadar dandik bi sistemi olduğunu bilmiyordum gerçekten yav iade edersin anında sistem sana bi iade kodu oluşturur onunla iade edersin yıllardır trendyoldan bu şekilde iade...
:)
1732132518
ya kapıdan alması mesele değil bana bi kod versin ben gideyim o kod ile vereyim gitsin beni ödemeyle falan uğraştıyor kargo büyük belki param yok fatura at bize diyor hadi attım bi de parayı hediye kart olarak gönderiyor tam bir fiyasko süreç
1732133126
arkadaşlar bu olabilir mi...
evet kusurlu ürün diye oluşturdum hayır onu da geçtim Amazon her yerde o kadar övülüyorki hiç böyle bir sorunla karşılaşacağımı düşünmemiştim adamlar siz nakit ödeyin kargo firmasına faturasını atın biz size hediye kart olarak gönderelim diyorlar yav nakit parayla onun karşılığı bir mi ben...
bi firmayla gönderin diyo size hediye kart verelim diyo oda sadece amazon satıcılı ürünlerde geçerli
1732131809
yok iade talebi oluşturdum bi kod falan çıkmadı sonra desteğe yazdım onlarda faturayı atın hediye bakiye verelim diyor hediye kart yani trendyoldan yıllardır alışveriş yaparım hiç...