Arama sonuçları: *

1. L

Steam gift isteyen varsa

özel mesajdan ulaşabilirsiniz yüzde 20 kesinti ile teşekkürler
  2. L

Steam hesabımda 192 dolar bakiye mevcut

oyun hediye etmenin bi limiti var diye biliyorum 1767532120 battlefield 6 yüzde 20 indirim ile hediye gönderebilirim düşünen varsa
  3. L

Steam hesabımda 192 dolar bakiye mevcut

bunu nasıl nakite çevirebilirim arkadaslar
  4. L

Battlefield serilerinden hangileri oynanmalı

valla ben 10 yıldır sadece BF3 MP oynuyorum başkası kesmiyor hala 14 sene oldu çıkalı oyun hala kemit kitlesi düzenli oynuyor
  5. L

Glossy panel 2-4 K çözünürlük monitör tavsiyesi

parlak panel işte
  6. L

Glossy panel 2-4 K çözünürlük monitör tavsiyesi

Glossy panel 2-4 K çözünürlük monitör tavsiyesi başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar limit 20 bin tl hafif mat da olabilir en az 120 hz teşekkürler
  7. L

Amazon ve iade süreci konusunda rahatsızlıklar

yok onaylanmadı ve ayrıca o ekteki yorum benim yorumum değil başkaları da var bundan rahatsız olan bilerek geciktiriyorlar iadeyi sanırım işletiyorlar parayı
  8. L

Amazon ve iade süreci konusunda rahatsızlıklar

ekteki durumun aynısını yaşıyorum amazon diye diye öve öve bitirmedikleri firma ürünü iadesi için cebimden para vermemi söyledi ilk başta bunu bir şekilde hallettik şimdi de ellerine 5 gün önce ulaşan kargonun iadesini bekliyorum 14 güne kadar sürebilir diyor canlı destek
  9. L

Sizce hangi monitör ?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/942749-945493-948199/asus-rog-strix-xg27ucs_msi-mpg-274urf-qd_cooler-master-tempest-gp2711/ Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım detaylı araştırmalarım sonucunda sizin tavsiyeniz nedir
  10. L

Amazon iade ücretini karşılamıyor

uzun uğraşlar sonucu alabildim iade kodunu amazonda kadın temsilciler çok sallıyor onu farkettim bu sefer bi erkek çıktı 2 dakika sonra iade kodu verdi
  11. L

3 hafta bekletemezler alla alla 2 hafta sonra onaylanmaz ise direk yatırıyorlar diye biliyordum 1732212693 yok kod vermiyor verse gidicem sorun değil ya vermiyor ama öde kargonun parasını faturasını bize at diyor
  12. L

hala çözüm sağlamış değiller ısrarla kargoya siz verin faturayı bize atın hediye çeki olarak gönderelim diyorlar amazon amazon dedikleri bu mu gerçekten ya
  13. L

Kablosuz kaliteli mikrofonu olan kulaklık önerisi

ses kalitesi orta olabilir mikrofon detayı önemli tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  14. L

şimdi tekrar o başka bir şey diyor müşteri temsilcisi biz size iade kodu göndericez diyo pazar gününe kadar amazonun bu kadar dandik bi sistemi olduğunu bilmiyordum gerçekten yav iade edersin anında sistem sana bi iade kodu oluşturur onunla iade edersin yıllardır trendyoldan bu şekilde iade...
  15. L

:) 1732132518 ya kapıdan alması mesele değil bana bi kod versin ben gideyim o kod ile vereyim gitsin beni ödemeyle falan uğraştıyor kargo büyük belki param yok fatura at bize diyor hadi attım bi de parayı hediye kart olarak gönderiyor tam bir fiyasko süreç 1732133126 arkadaşlar bu olabilir mi...
  16. L

evet kusurlu ürün diye oluşturdum hayır onu da geçtim Amazon her yerde o kadar övülüyorki hiç böyle bir sorunla karşılaşacağımı düşünmemiştim adamlar siz nakit ödeyin kargo firmasına faturasını atın biz size hediye kart olarak gönderelim diyorlar yav nakit parayla onun karşılığı bir mi ben...
  17. L

bi firmayla gönderin diyo size hediye kart verelim diyo oda sadece amazon satıcılı ürünlerde geçerli 1732131809 yok iade talebi oluşturdum bi kod falan çıkmadı sonra desteğe yazdım onlarda faturayı atın hediye bakiye verelim diyor hediye kart yani trendyoldan yıllardır alışveriş yaparım hiç...
  18. L

desteğe yazdım bekliyorum ürünü açarken video çektiniz mi falan diyor yav monitörde kozmetik olarak bi problem yokki ölü piksel var 3 tane
Geri