Arama sonuçları: *

• Users: glisendo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. glisendo

Dijital Oyun Anketi Yüksek Lisans?

Merhabalar, yüksek lisans tezim için 5 dk lık anketimi yapabilir misiniz? Yürütmekte olduğum yüksek lisans tez çalışmama anketi doldurarak ve linki çevrenizle paylaşarak katkı sağlayabilirseniz çok memnun olurum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Anketi sadece 18 yaş üzeri ve dijital oyun oynayan...
  2. glisendo

Son Defa Anket - Yüksek Lisans

Çok teşekkür ederim sosyal hizmet bölümü için
  3. glisendo

Son Defa Anket - Yüksek Lisans

Merhabalar, yüksek lisans tezim için 5 dk lık anketimi yapabilir misiniz? Yürütmekte olduğum yüksek lisans tez çalışmama anketi doldurarak ve linki çevrenizle paylaşarak katkı sağlayabilirseniz çok memnun olurum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Anketi sadece 18 yaş üzeri ve dijital oyun oynayan...
  4. glisendo

Form - Oyun Anket 18+ yaş

evet teşekkür ederim. Bilimsel araştırma sayılabilmesi için bazı tekrarlayan sorular soruluyor maalesef uzun sürüyor. Desteğiniz için teşekkürler
  5. glisendo

Peki teşekkürler yine de. rahatsızlık verdik kusura bakma.
  6. glisendo

yasak mı ben üye olurken böyle bir uyarı görmedim.
  7. glisendo

hepsi benim :( kısa sürede 70 kişi bulmam lazım bu sebeple burayı meşgul ettim az kaldı kusura bakmayın ve teşekkür ediyorum dolduran herkese 1730894305 Raporlama sebebinizi anlamadım. Doldurmak istemeyen doldurmuyor zaten.
  8. glisendo

Çok teşekkür ediyorum. Evet şahsen ben de sıkıldım hak veriyorum. Sorular ekleme çıkarma yapamayacağım sorular olduğu için bu şekilde göndermek zorundaydım. Sağolun. Umarım
  9. glisendo

Merhabalar, yüksek lisans tezim için 5 dk lık anketimi yapabilir misiniz? Yürütmekte olduğum yüksek lisans tez çalışmama anketi doldurarak ve linki çevrenizle paylaşarak katkı sağlayabilirseniz çok memnun olurum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Anketi sadece 18 yaş üzeri ve dijital oyun...
  10. glisendo

Son 90- Yetişkin Oyun Formu

Yani doldurabilirsin :) 1730660796 teşekkür ederimm
  11. glisendo

Allah razı olsun ya biraz uğraştırdı uzun diye ve dc kapandığı için yeterli kişiyi bulamıyorum 1730483044 bunların sebebi orijinal formları değiştirememekten kaynaklı aslında evet gereksiz sürüyor bazen
  12. glisendo

sağolasın. biraz öyle oldu ya maalesef :(
  13. glisendo

https://forms.gle/82cxfmJLRuTykmC8A Merhabalar, yüksek lisans tezim için 5 dk lık anketimi yapabilir misiniz? Yürütmekte olduğum yüksek lisans tez çalışmama anketi doldurarak ve linki çevrenizle paylaşarak katkı sağlayabilirseniz çok memnun olurum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Anketi...
  14. glisendo

Yetişkin Oyun Anketi - son 180

çok teşekkür ederim tabii ki 1729965652 Aslında evet tekrar eden sorular mevcut fakat bunlar etik kurallar gereği ekleme çıkarma yapamayacağım sorulardı o yüzden bu şekil oldu yine de çok teşekkür ediyorum :)
  15. glisendo

Dijital Oyun Anketi - Yetişkin

130 :(
  16. glisendo

Dijital Oyun Anketi - Yetişkin

17. glisendo

yapıcı eleştiriler için çok teşekkür ediyorum. Bunu düzeltebilirdim evet gözden kaçmış. ve gerçekten 4dk dikkat verebilmek çok zorlaşmış vay halimize
  18. glisendo

19. glisendo

Yetişkin Dijital Oyun Formu

Çok teşekkür ediyorum şifalar diliyorum. Desteğiniz için sağ olun var olun :)
  20. glisendo

Yetişkin Dijital Oyun Formu

çok teşekkür ederim ben belki de sorulara aşina olduğum için öyle hızlı çözdüm. yine de sağolun
Geri