Arama sonuçları: *

• Users: ensrwall
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ensrwall

Bilgisayara donanım yükseltmesi

bunun diğer markalara göre eksisi nedir hocam idare eder demenizin sebebini merak ettim. 1729450670 birde bu ürün uyumludur değil mi tamamen
  2. ensrwall

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-hi-level-128-gb-elite-hlv-30elt-128g-2-5-sata-3-0-fiyati,620951910.html önerir misiniz bunu
  3. ensrwall

hocam her türlü ssd uyumlu muduronu soruyorum değil diye bildiğim için :)
  4. ensrwall

128 alacağım fakat bütün 128 ler uyumlu değildir diye soruyorum uyumlu diyorsanız ne ala
  5. ensrwall

ssd öneriniz var mı peki
  6. ensrwall

hiç umut yok mu RAM takviyesinde. İşlemci çok eski olduğu için karşılayamaz diyorsanız tamam fakat verdiğiniz paraya değmez diyorsanız ayrı hocam, eğer işlemci eski karşılayamaz diyorsanız performans artışı hiç mi olmaz 16 GB RAM de
  7. ensrwall

Laptop hızlanır ona şüphe yok sağolun fakat SSD takmam fps artırmayacaktır değilmi. Birde overclock yapılır mı
  8. ensrwall

hiç faydası olmazmı hocam şuan en düşük ayarlarda valorantta 60-70 fps alıyorum ama sık sık drop yiyorum. RAM yükseltmesi ile 100 civarına çıkaramaz mıyım ?
  9. ensrwall

Merhaba Lenovo G580 bilgisayarıma donanım yükseltmesi yapacağım. Hedefim Valorant'ta orta ayarlarda 100 FPS düşmesi yemeden gormek. Ozellikleri buraya koyarim. RAM takviyesi yapmayi planlıyorum ama derseniz ki senin islemcine RAM takviyesi yapsanda performans artisi olmaz o zaman uzulurum. SSD...
Geri