Arama sonuçları: *

• Users: Red4ub
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

7500f işlemci sıcaklık düşmüyor

Anlasirsak niye olmasın
  2. R

Aslında 240 lik alabiliyordum phantom spirit yerine ama stabillik istediğim için aldım keşke alsamiydim diye kendimi alamıyorum 😅
  3. R

En çokta o ağrıma gidiyor ya sırf bu yuzden iyi bir soğutma alayım dedim o kadar araştırdım dereceleri daha kotu çıktı 😭
  4. R

Bazı arkadaşlar 65 70 leri soyluyor iyi soğutucular ile 1736451949 Teşekkürler bı bakacağım
  5. R

Ben kötü Bilgisayarı yeni topladım sadece ilkte driver booster kullandım bazı güncellemesi yapsın diye başkada aklıma bişey gelmiyor MSI afterburner kurulu onlarıda takip ediyorum
  6. R

Teşekkürler
  7. R

Valla hepsini yaptım artık kasayı sok tak vidaları eskidi bilmiyorum nasıl çözeceğim 1736451004 Soğutucu thermalright phantom spirit aldım iyi değil mi
  8. R

Onuda guncelledim
  9. R

Montajı iyi yaptım daha önceden de yaptığım için biliyorum, fanlarda iyi iki urundede sorun olunca işlemcide bir problem olabilir mi diye düşünüyorum
  10. R

Merhaba arkadaşlar, yeni sistem dizdim 7500f işlemci kullandım sıcaklığın yüksek olduğunu bildiğim için strong str600 6 bakır borulu hava soğutma kullandım sıcaklık oyunlarda 80 ile 85 arasiydi firma dediki iyi bir macun sürün dedi thermal grizzly kryonaut sürdüm fayda etmedi kafayı yicem gittim...
  11. R

4070 süper satıcı firma acil yardim

Teşekkürler bilgi için
  12. R

Aradaki fark ne konuya o kadar hakim değilim
  13. R

Hepsi burada 4070 ti değil mi 😭 1731434412 Alanya'dayim burada öyle büyük bir firma yok bide taksit en fazla 3 oluyor
  14. R

Bugün 5 defa aradim bilgi almak için bir kere bile ulaşamadım firmaya inşallah sorun olmaz
  15. R

n11'den Galax GeForce RTX 4070 Super 1-Click OC 2X V2 47SOM7MDABCD 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  16. R

Beyler bütçe normalde 20 ama 4070 supere kafayı taktım, şu an ekran kartı hariç bütün parçaları sipariş ettim yarısı geldi diğerleride yolda, ama ekran kartı için sınırları zorladım Galaxy 4070 süperi buldum ama Türkiye'de sadece bı firma satıyor beta plus diye onunda maşallah şikayetçi olmayanı...
  17. R

Tavsiye Nvidia vs AMD acil tavsiye

İşlemci olarak 7500f aldım darbogaz yapabilir mi yüksek gereksinim isteyen oyunlarda
  18. R

Sorduğum bilgisayarci Akdeniz bölgesinde büyük bı firma Türkiye çapındaki büyük firmalarla bağlantısı olan birisi oda Teşekkürler 🙏
  19. R

Bu son bilgisayar toplama hakkım o yüzden kararsızım artık AMD yeni nesil kartlardada bu sorunu veriyorsa Kasım'da 4070 süper bakıyorum indirime girer mi diye girmezse 7700 yada 7800
  20. R

Daha önceden RX 580 ve 590 serilerini kullandım aslında fanatik AMD ciyim ama rx6500 xt de drop sorunu yaşayınca illallah dedim yeni sistem topluyorum bazı forumlarda da AMD ile ilgili sorun yaşayanlari görünce bı sorayım dedim 1731063910 4070 süper ile yada 7700 xt arasinda gelip gidiyorum...
Geri